Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника
 

Форум » Помощ

Създаване и преглед на cъобщения
В някои раздели на форума, за да започнете нова тема или да отговаряте по тема,вие трябва да сте регистриран.

Подпис:
Ако поставите отметка срещу въпроса "Желаете ли да поставите свой подпис?", подписът, който сте въвели при регистрация, ще бъде добавен в края на съобщението. Вие можете да редактирате вашия подпис по всяко време. Ако промените своя подпис,то той веднага ще се промени във всички ваши съобщения.

Уведомяване по електронната поща за отговори:
Ако администраторът на форума е включил възможност за уведомяване по пощата за отговори в темата, можете да отметнете срещу въпроса "Желаете ли да получавате уведомяване по пощата за отговори?" и вие ще получавате уведомяване за промени в темата.

Иконки:
Ако администраторът е включил поддържане на иконки, вие можете да махнете отметката срещу въпроса "Желаете ли да включите иконки във вашето съобщение?" и да забраните конвертирането на символи в графика.

Преглед:
Вие можете предварително да прегледате съобщението кликвайки "Да" при създаване на съобщението. Това ще ви позволи да поправяте гршките преди съобщението да бъде добавено в база данни.

Забележка:
Вие трябва да попълните всички полета при създаване на съобщение,с исключение на Описание на Темата. .
Ако администраторът на форума е включил защита от повторения, вие можете да изпратите следващо съобщение най рано след 30 секунди. Тази функция предпазва форума от дублирани съобщения и спам.
Натиснете на "Иконки включени", ако желаете да прегледате и да въведете символи за добавяне на иконки. Натиснете "Тагове ExBBCode" за да се отвори прозорец с таговете.Powered by ExBB 1.9.1

BGtop.net

[ Script Execution time: 0.0032 ]   [ Gzipped ]