Форум »Ремонт » Ремонт на перални , съдомиялни и сушилни машини » Пералня Miele W5877WPS - не се включва
1. neviva - 20 Декември, 2017 - 20:28:02
Преди 8 месеца за пръв път възникна проблем с уреда. По спомен изписаната грешка беше F63, но от тогава повече не я е показала никога. Започна да се наблюдава следния проблем ако я изключех със Старт бутона след като изпере и исках да натисна копчето пак, за да я включа пералнята за още едно пране, тя не се включваше, а само присветваше за секунда. След продължително задържане на Страт бутона изкарваше надпис Техник и нищо повече. Оставях я за 20-30 мин "да си почине" и си тръгваше нормално.
Сега в петък я пуснах на програма с времетраене 1:38 ч, след доста време отидох да проверя дали е свършила и видях, че беше спряла 28 мин след стартирането. Беше блокирала, светеше и не правеше нищо. Пробвах да натисна бутона за пауза и програматора, но тя не реагираше и се наложи да я спра от Старт/Стоп бутона. След като я изключих повече не тръгна.

Викнах техник от сервиза на Миле в София днес и пробва да я диагностицира като я подкачи за компютър. Каза, че няма комуникация и не открива пералнята. После я отвори и огледа предната малка платка, а после разкачи и голямата.... Видимо нямало нищо (той очакваче нагоряло или нещо от сорта).

В протокола си записа за подмяна на платка EW 169-KD и/или ELP 266-DKD и един тотал от 1400 лв. Каза, че няма как да тества платките дали са ОК, щял наред да подменя....

Моля за насоки

2. rope - 20 Декември, 2017 - 21:39:24
Сменете сервиза !Powered by ExBB 1.9.1

  BGtop.net

[ Script Execution time: 0.0336 ]   [ Gzipped ]