| Форум »Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Климатик DAIKIN FXAQ20MVE - не работи |
| 1. frigovasi - 31 Август, 2010 - 00:18:31 |
| Климатика е с шест вътрешни тела,стартирах ги през интервал и при пускането на един забелязах че тогава спира външното.На дисплея изписва U4. Свалих платката на въпросното тяло и има (нещо),което е изгоряло и не мога да разбера какви са му данните,ако някои може да помага ето и снимки |
| 2. hladnia - 31 Август, 2010 - 08:09:40 | |
|
| 3. WOLV - 03 Септември, 2010 - 13:07:57 |
| FXAQ е вътрешно тяло за високостенен монтаж на VRV система. Грешката U4 означава грешка в комуникацията между вътрешно и външно тяло. В повечето случаи обаче тази грешка се получава при неработеща платка, а не при проблем в комуникацията. В крайна сметка това е една доста скъпа система и при това положение не мисля, че ще е проблем за собствениците да платят една нова вътрешна платка - ако искаш мога да проверя колко струва. |
| 4. frigovasi - 03 Септември, 2010 - 22:08:25 |
| Ще съм благодарен,ако ми кажеш ориентировъчна цена |
| 5. kolyo - 03 Септември, 2010 - 23:25:11 |
| Пазарлъците-на лични, иначе ще изгоня и двамата. frigovasi , на платката е гръмнало само импулсното захранване - ако я беше занесъл в някой телевизионен сервиз досега щяха да ти я оправят. |