| Форум »Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Автоклиматик Hyundai Accent - съеденител |
| 1. Grigor_Kolev - 18 Септември, 2010 - 07:36:53 |
| Здравейте. Преди два месеца правих ремонт на съединителя на компресора на един Hundai Akcent. беше светнал а аз му смених бобината, лагера (беше събрал съчмите на камара) и тампоните, регулирах го добре така че при изключен комресор шайбата се варти без да закача, опънах ремъка не много и сега пак е същия. на какво може да се дължи това? Някой знае ли на какъв въртящ момент трябва да издаржа съединителят без да преплъзва? Ако някой може да ме посаветва нещо благодаря предварително! |
| 2. Дани___Д - 18 Септември, 2010 - 20:05:33 |
| Филтър, ТРВ, лоша кондензация на фреона , повече фреон или повреден компресор. |
| 3. ewgeny - 18 Септември, 2010 - 20:51:09 |
| Вентилатора на кондензатора работи ли нормално? |
| 4. Grigor_Kolev - 18 Септември, 2010 - 21:04:15 |
| когато го ремонтирах първият път го дозаредих и манометрите показваха 1,5 и 11 бара а и на пръв поглет работи перфектно итака до преди няколко дена. А за тези проблеби за които ми кзваш - как да разбера кой точно се е появил при мен? А м-ду другото каде трябваше да спомена че съм любитeл? |
| 5. V_alio - 28 Юни, 2011 - 20:57:14 | |
Зареждане по мануметри е неточно и погрешно. |
| 6. kolyo - 28 Юни, 2011 - 21:37:26 | |
| Автоклиматик Hyundai Accent - терморегулатор търся терморегулатор за кондезера
|
| 7. weka - 29 Юни, 2011 - 22:07:00 |
| Най вероятно това "кондезер" е онова което прави кондез ! Относно "термореголатора" си закупи един термостат за плюсова температура от магазина за хладилна техника . |