| Форум »Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Хладилник Gorenje RK6032 |
| 1. asenov83 - 29 Октомври, 2010 - 23:39:53 |
| Здравейте, имам проблем със Хладилник Gorenje RK6032.Проблема е че понякога бучи много страмно Когато се включва за около 1 , 2 мин. и спира правиго много рядко понякога веднъж или два пъти на ден.Странното в случая е че бученето не спира с изклюването от ел.мрежата а продължава за около по малко от 1 мин.Като работа ,работи нормално компресора не бучи (бученето не е от компресора) не загрява включва си- изключва, няма признаци да е повреден,замразява. Ако някой знае или е имал подобен проблем ще се радвам да сподели от какво може да е ? |
| 2. Valio - 30 Октомври, 2010 - 06:32:50 |
| Това е от движението на фреона,не е проблем и не може да се поправи.. |
| 3. asenov83 - 31 Октомври, 2010 - 08:28:39 |
| Благодаря за отговора . Хладилник които е на два месеца да прави тези номера е много изнервещо и обезпокоително.Тои стария кадето ми беше на 5 години сименс не бучеше .Не съм сигурен че е от качването на фереона . Бученето е все едно гледам формулата как набират скорост болидите .Наи вероятно ще се обърна към сервиз. _________________________________________________________ Някои има ли идея от каде е Бученето |
| 4. Valio - 04 Ноември, 2010 - 22:17:17 |
| От сервиза не ти ли обясниха????????? |
| 5. asenov83 - 07 Ноември, 2010 - 08:03:08 |
| Не съм звънял много съм зает в момента,затова пиша че да не е нещо сериозно Когато имам време ще се обърна към сервиза.Аама и аз да имам една идея повече няма да ми е зле |