Форум »Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Хладилник Gorenje RK6032
1. asenov83 - 29 Октомври, 2010 - 23:39:53
Здравейте, имам проблем със Хладилник Gorenje RK6032.Проблема е че понякога бучи много страмно Когато се включва за около 1 , 2 мин. и спира правиго много рядко понякога веднъж или два пъти на ден.Странното в случая е че бученето не спира с изклюването от ел.мрежата а продължава за около по малко от 1 мин.Като работа ,работи нормално компресора не бучи (бученето не е от компресора) не загрява включва си- изключва, няма признаци да е повреден,замразява.
Ако някой знае или е имал подобен проблем ще се радвам да сподели от какво може да е ?

2. Valio - 30 Октомври, 2010 - 06:32:50
Това е от движението на фреона,не е проблем и не може да се поправи..

3. asenov83 - 31 Октомври, 2010 - 08:28:39
Благодаря за отговора . Хладилник които е на два месеца да прави тези номера е много изнервещо и обезпокоително.Тои стария кадето ми беше на 5 години сименс не бучеше .Не съм сигурен че е от качването на фереона .
Бученето е все едно гледам формулата как набират скорост болидите .Наи вероятно ще се обърна към сервиз.

4. Valio - 04 Ноември, 2010 - 22:17:17
От сервиза не ти ли обясниха?????????

5. asenov83 - 07 Ноември, 2010 - 08:03:08
Не съм звънял много съм зает в момента,затова пиша че да не е нещо сериозно Когато имам време ще се обърна към сервиза.Аама и аз да имам една идея повече няма да ми е зле