| Форум »Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Климатик DAEWOO DSB-F129LH - грешка F8 |
| 1. iliya - 19 Ноември, 2010 - 22:33:46 |
| Клиента е затрил инструкциите а аз тази марка не я обслужвам. Не можах да се справя с Гугала нещо, а официялния сайт е нещо в ремонт. Клиентите не са ми точно клиенти а близки които са ми правили доста услуги и сега излиза ,че на всички оправям проблемите , а на тях не искам да им обърна внимание. Моля някой с повече опит да ме насочи за грешка F8. Машината няма никаква реaкция освен да изпише F8. Благодаря предварително. |
| 2. Гост - 20 Ноември, 2010 - 07:35:58 |
| Виж тук http://www.eurobi.ru/servis/remont/diagnost/daewoo.html F6 - PG motor faults F7 - Indoor TEMP sensor faults F8 - Indoor coil pipe TEMP sensor faults F9 - Outdoor coil pipe TEMP sensor faults |
| 3. iliya - 23 Ноември, 2010 - 14:30:46 |
| Горещо благодаря. Наистина излезе тръбен датчик . Ако си бях направил труда да отида и да сваля капака веднага щях да открия проблема Мишка си направила гнездо и изпонагризала кабелите включително и на трафчето как не я е тряснал тока не знам , а датчика си беше прегризан. Поздрави. |