Форум »Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Климатик samsung AQV12F - мигат OPERATION и TURBO
1. tokaii - 06 Януари, 2012 - 14:29:48
Колеги въпросният климатик работеше без проблем до днес,
сега като го пусна ха топло работи 10 мин. и спира като лампичката която обикновенно свети започва да мига заедно с лампичката за турбото и отпред вътрешното тяло просто затваря клапата,
някой може ли да каже какво може да му е,мерси предварително!

2. kolyo - 06 Януари, 2012 - 14:39:29
Повреда във външното тяло - трябва да се свали горния капак на външното тяло и да се види там какво мига

3. penko - 15 Януари, 2012 - 18:17:34
ето грешки
http://www.service-ruse.eu/dounload/air/Samsung/LED.pdf

4. Георги Стоичков - 16 Януари, 2012 - 22:00:08
днес идва майстор

Е той къде е блял та не е видял грешките

5. tokaii - 23 Януари, 2012 - 21:53:01
тези дни майстора ще идва пак,да го погледно,но ми казва предварително че най вероятно става въпрос за платка,а тя струвала 400 лв,та ако е така,незнам дали въобще ще го правя

6. weka - 23 Януари, 2012 - 22:43:26
най добре си смени майстора или с сигорност ще сменяш климатик

7. tokaii - 24 Януари, 2012 - 12:54:52
колега прав си обаче живея в малък град и е само един майстор,затова вече втори месец и още не е готов климатика,а освен платка може ли нешо друго да е ,кондензатор,реле,знам ли и аз какво има вътре

8. tokaii - 22 Февруари, 2012 - 10:08:39
немерих друг майстор,с една права и една кръстата отверка оправи работата за 5 минути,вдигна някаква защита и я усили ,намира се под капака през който влиза захранвашият кабел,сега климатика работи без проблем!