Форум »Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » абсорбатори и аспиратор
1. orexa - 03 Септември, 2012 - 22:56:43
Искам да попитам как да махнеме и да изчистиме абсорбаторите и аспираторите . С какви препарати или други процедури

2. pacofazomera - 05 Септември, 2012 - 08:47:36
носиш ги на автомивката да ги минат с пароструйката.препарати си иматPowered by ExBB 1.9.1

BGtop.net

[ Script Execution time: 0.0096 ]   [ Gzipped ]