| Форум »Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Микровълнова CANDY CMG 2590 Е |
| 1. paneli - 30 Ноември, 2013 - 09:27:09 |
| Микровълновата си функционира идеално,но издава странен шум подобно на искрене(цъкане,църкане), дори когато е изключена от ел.мрежата.Явно има някакъв проблем - Сериозен ли е, и колко ориентировъчно ще струва поправката и в сервиз Печката затопля нормално, но когато се включи в ел.мрежата ,дори без да се пуска някоя програма, издава странни звуци(сякаш окъсява някъде прецърква),дори когато е изкючена от ел.мрежата около 2-3 минути продължава да прецърква. Сериозен ли е проблема и колко струва ориентировъчно отстраняването му в сервиз ? |
| 2. modac - 01 Декември, 2013 - 00:37:49 |
| Е на тоя въпрос бая време се чудих дали изобщо да отговоря, та диагностиката в сервиз би ти струвала около 20лв. |
| 3. paneli - 01 Декември, 2013 - 12:34:37 |
Ако диагностиката е 20 лева и с ремонта ще дойде към 50 лева сигурно ...то по добре http://www.zkdoverie.com/en/product/3/134/51134 Какво му е чудното на въпроса?Питането ми беше дали има опасност да ме чукне тока,или да си я ползвам докато спре.. |
| 4. modac - 01 Декември, 2013 - 20:34:43 |
| Ако ти е наред инсталацията би трябвало ако има проблем да ти гръмне бушона, а не да те удари ток. |
| 5. Мартин Недков - 04 Декември, 2013 - 11:47:19 |
| Аз мисля пък че магнетрона иска да пробие някаде и за това го има това църкане водиш я на сервиз откриват каде е този проблем и се разбираш с тях да ти кажат първо какво колко ще струва и след това си правиш сметката дали да я правиш или да си кушиш нова , абсолютно съм сигурен че магнетрона иска да пробие някаде кадето се е нарушила лаковата повърхност. |