Форум »Ремонт » Ремонт на микровълнови фурни , печки , котли » Микровълнова Midea ED8525S-A
1. petrov_ - 04 Декември, 2017 - 19:40:41
Въпроснат печка е с електронно управление и touch бутони (клавиатура). Има грил, конвектор и доста програми - микровълни+грил, микровълни+конвектор и т.н. Със времето, обаче се загубиха повечето основни програми.
Към момента работят само програмите за размразяване, като може да се определя теглото, "Бързо готвене" - което е само на микровълни, "Автоматични функции" - които са 8 и пак са само на микровълни.
Не работи нищо свързано с грил и конвектор, както и не може да се избере микровълни и да се зададе степен и време. Печката има звуков сигнал и когато премигва тока я чувам как изпищява. Не знам дали проблема е в платкта или touch бутоните.
Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, ще съм благодарен да сподели. Нагреватели - здрави, кликсони - здрави, микроключета - проверени, работят.

2. SydBarrett - 02 Май, 2018 - 02:19:12
petrov_
Здрасти,откри ли какъв е проблема,понеже имам същата,но пък тя не иска да отброява правилно времето и при зададена 1мин. изключва на 30-тата секунда...

3. SydBarrett - 27 Юни, 2018 - 03:24:42
И аз имам същия проблем с отброяване на времето,но и когато отворя вратата моторчето на чинията се включва.Моля за помощ.Powered by ExBB 1.9.1

  BGtop.net

[ Script Execution time: 0.0104 ]   [ Gzipped ]