Форум »Други » Общи приказки » Перални от български брандове
1. BM21 - 02 Юни, 2018 - 01:57:05
Здравейте! Имам доста въпроси, но липсва каквато и да е било подробна информация относно пералните предлагани от български компании.
1. Произвеждат и проектират ли се в момента в България, реално български перални машини? (Аз лично не се сещам и за един роден производител.)
2. Български брандове, като "Елит" и "Дипломат", 100% от продукцията им (перални машини) ли са ребрандирани уреди "Made in China"? Ако е така, в кой завод се изготвят, и каква е тяхната реално стойност. (Ще пусна по-долу, няколко модела за разглеждане.)
Моделите, върху които ще акцентирам са "Diplomat DPL 107T" и "ELITE WM-90567W".
Всеизвестно е на технически грамотните хора в тази сфера, че в днешно време, дори престижните производители от миналото, като "Indesit" произвеждат евтини и не особено отличаващи се с надеждност перални машини.
*Какви са вашите наблюдения относно надеждността на гореспоменатите уреди предлагани от български брандове?
*Какъв размер и на каква фирма са лагерите в тях?
*Казаните разглобяеми ли са, или са споени?
*Достатъчно здрави, масивни и корозоустаойчиви ли са корпусите на тези уреди, в сравнение с марковите конкуренти в този ценови клас?

Като дизайн "ELITE WM-90567W" според мен изглежда доста добре, забелязвам на люка допълнителен шумо и топло изолиращ панел на вратата. Във вътрешността на корпусите имат ли подобни изолации?

Като цяло, дори и у нас подобни уреди се срещат доволно рядко, а фирмите, които ги предлагат, не дават абсолютно никаква детайлна информация за продуктите, които предлагат.

2. kolyo - 02 Юни, 2018 - 08:13:48
https://vestelinternational.com/en/free-standing-household-appliances/washing-machine/Powered by ExBB 1.9.1

  BGtop.net

[ Script Execution time: 0.0063 ]   [ Gzipped ]