Форум »Ремонт » Ремонт на битова автоматика и дребна битова техника » оверлог Pfaff 797
1. rympo - 06 Май, 2026 - 22:59:23
Здравейте на всички , надявам се някой да се е сблъсквал с проблема и да може да ми помогне да си поправя педала на оверлога -

Купих си един оверлог втора употреба - класика на западна германия - Пфаф 797 - 5 конечен - но се оказа че педала вътре е гърмял и половината неща бяха разпоени - след обстойно почистване и презапояване на цялата платка ми остана една неизвестна - едно съпротивление - което се беше разпрашило - трябва ми сервизна документация за този оверлог или някой който да си спомня ако е правил такова нещо - педала е със парт номер - AE 007 - или AE 001 което се оказа че са съвместими ще прикача и снимка на платката - няма никъде информация каквато и да е за този педал изрових всичко и няма нищо -съпротивлението е от лявата страна на тиристорите там където личи че е гърмяло

2. kolyo - 07 Май, 2026 - 12:20:56
https://www.naehmaschinen-ersatzteile.com/Naehmaschinen-Teile/Leiterplatten-Elektronik/Leiterplatten-Elektronik-fuer-Pfaff/Anlasser-Leiterplatte-fuer-PFAFF-Typ-AE007-AE001-im-Austausch.html