Форум »Ремонт » Ремонт на битова автоматика и дребна битова техника » прахосмукачка Panasonic МС-Е778
1. izashev - 23 Октомври, 2008 - 10:49:43
Моля този който знае как се отварят пустите му прахосмукачки да даде съвет или пояснение.Свалил съм указаните на снимката винтове, но не ще да се отвори, защото подозирам(а и така е логично),че под този големия клавиш има още два винта, до които без да я сваля нея нямам достъп.Та тя последната какво ли не правих не ще да се свали, защото не знам къде е ключа от бараката.Предварително благодаря на всички отзовали се

Добавям: след много мъки и разглеждане успях да сваля проклетата капачка.Тук показаните зъбчета трябва с помощта на малка отверка някак си да ги освободите и тя излиза.
Да,обаче както мислех под тази капачка НЯМАШЕ!!! никакви винтове.Пояснявам, че винтове от дъното съм развил.Този последния капак дето е регулатора на мощност не мърда и на йота. Помагайте.

2. Bat Lyubo - 23 Октомври, 2008 - 20:40:34
Напъни я по-силно, може да има някакви зъбчета вътре! Предполагам може да се освобождават с отвертка през тези правоъгълни отвори!

3. kolyo - 23 Октомври, 2008 - 21:03:31
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/18287/Panasonic_MC-E780.html

4. izashev - 29 Октомври, 2008 - 18:11:15
Бат Любо, гледах и през отворите, но няма нищо за развиване или освобождаване.На Кольо благодаря за линка, да за подобна прахосмукачка става въпрос, но не е същата.Тази твоята си е показано, че си има винтове вътре под бутоните, но този моя модел няма. Тя да беше моя щях да я напъна или както се казва:"ако нещо ти се опре, не го насилвай.Вземи по-голям чук." Ще чакам още за съвети.Благодаря на всички.

Ура! След съгласие от клиента дори да му я счупя, я понапънах с отверка между дъното и горния къпак, плъзнах я към задния край и там се оказаха зъбчета, коит придържат горния къпак към основата. Прилагам снимка с описание.
Прав беше бат Любо-напъване му е майката. Успех на всички с подобен проблем.Закривам тематаPowered by ExBB 1.9.1

BGtop.net

[ Script Execution time: 0.0422 ]   [ Gzipped ]