|
|
|
|
Hadjo
Нов участник От: Смолян
|
|
|
|
Здравейте колеги имал ли е някой такъв проблем
мотора и симистора са здрави |
|
Всичко записи: 26 : Дата на рег-ция: Юни 2008 : Отправено: 04 Юли, 2009 - 18:28:18 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 04 Юли, 2009 - 18:45:07 |
|
|
|
|
|
|
Пералня Whirpool awm 6102 - мига светодиода с ключ за вратата
Здравейте, въпросната пералня като се пусне на някоя програма изписва времето ,но вместо да тръгне започва да мига светодиода с ключ за вратата. До ключалката стига напрежение отворих я и я почистих биметалната пластина затваря контактите добре. Въпросът ми е колко трябва да е съпротивлението между 3-тия извод на ключалката и другите 2 които са двата края на контактите на биметалната пластина? В моя случай мултицета показва 750 ома. Благодаря предварително. Nik0lai |
|
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 29 Юли, 2010 - 14:31:09 |
|
|
|
Valio
Постоянен участник От: Варна
|
|
|
|
Колеги имам проблем с един Уърпул AWM 6102 ,/рових рових и в стари теми не открих отговор освена това че е мотор ,което ми се е случвало но не и по този начин./та става въпрос за това,че не иска да завърши програма след ценрофуга остава 0.01 и така развърта за малко и спира ,завърта и спира и до безкрай ,всичко на първо четене е добре ,обикновенно като съм имал подобни проблеми като се развърта ценрофуга дисплея премигва и си връща времето ,но в този случай не премигва,мотора го мернах -ами 6 е .....не съм пробвал с друг защото не ми остана време да ровя в купчината.Пък и ако е повишена консумация от мотора премигва индикацията,мисля че е нещо друго ама......... Споделете мнение за решени от Вас подобни проблеми... Благодаря предварително. |
|
Всичко записи: 329 : Дата на рег-ция: Февр. 2007 : Отправено: 13 Януари, 2011 - 20:05:18 |
|
|
|
Vialex
Super Member От: Стара Загора
|
|
|
|
Valio презапой малката платка на програматора.
|
|
Всичко записи: 1115 : Дата на рег-ция: Авг. 2006 : Отправено: 14 Януари, 2011 - 07:46:24 |
|
|
|
Hadjo
Нов участник От: Смолян
|
|
|
|
Ако пластините на колектора на мотора са през една с различен цвят може да е от него |
|
Всичко записи: 26 : Дата на рег-ция: Юни 2008 : Отправено: 14 Януари, 2011 - 20:18:42 |
|
|
|
|
|
|
Перална whirlpool awm 6102 - Центрофуга Здравейте, Пералнята си пере нормално и като дойде време за центрофуга просто не тръгва, върти си леко и изпомпва вода и изведнъж премигва лампата с ключето за вратата и пак почва да си върти леко и изпомпва вода. Това продължава и като остане 1 мин. до края на програмата си остава така и продължава да си върти леко и да изпомпва вода докато не я изключа. Това става при всички програми дори и само на центрофуга да я пусна -на ляво на копчето за програмите.Центрофуга работи ако е пусната на програма центрофуга на дясно на копчето където е с максимални обороти 800. Моля за помощ! Благодаря предварително!!!
почистих маркучето на ниворегулатора беше си чисто ,свалих помпата с всички маркучи и всичко почистих ,но и там нямаше нищо особено само малко полепи.Никакъв ефект всичко си е по старо му. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Септ. 2017 : Отправено: 06 Септември, 2017 - 20:56:06 |
|
|
|
|
|
|
Пералнята има ли реверс ? Провери ли изводите на релетата за лоши спойки ? |
|
Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 06 Септември, 2017 - 21:43:49 |
|
|
|
|
|
|
Повреден мотор |
|
Всичко записи: 37 : Дата на рег-ция: Май 2011 : Отправено: 09 Октомври, 2017 - 16:52:39 |
|
|
|
angeldqvol
Постоянен участник От: Гр. Суворово, Варнен ...
|
|
|
|
AWM 6102. Същия проблем описан по-горе в темата. При включване пералнята започва да изпомпва и без затворен люк. След затваряне ключалката заключва, но след малко започва да мига в зелено ключето на панела. Проверена ключалка - затваря и контакта прехвърля. Мотора има четки. Не индицира грешки. |
|
Всичко записи: 360 : Дата на рег-ция: Апр. 2006 : Отправено: 18 Септември, 2023 - 18:00:40 |
|
|
|