|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам следния проблем с домашната машина AEG Lavatherm с компресор. Почна да дава грешка Е60, направих основно почистване, защото кондензатора беше силно затруднен. След почистването отново получих грешката. Вкарах машината в диагностичен режим - компресора работи отлично и в норми. Има фреон. Но дава грешка: E65 Fan motor TRIAC faulty Fan motor wiring disconnected; motor faulty; TRIAC interrupted Което на мен не ми говори много. Вентилатора за циркулация виждам, че се включва и изключва на тестовата програма на позиция 6. Но оборотите не изглеждат убедителни. Виждам, че е над 2000 оборота по принцип. Буксата е чиста. Мотора ли е пътник, големия кондензатор или има по-сериозен проблем? Моля за малко насоки. Мотора ли е повреден ? |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2022 : Отправено: 23 Май, 2023 - 20:22:54 |
|
|
|
|
|
|
На самия вентилатор трябва да пише с какъв кондензатор работи (5uF/400V)
|
|
Всичко записи: 12344 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Май, 2023 - 23:34:07 |
|
|
|
|
|
|
Ще прегледам и ще премеря сегашния кондензатор. Но си мисля, че мотора е заминал - беше страшно горещ точно на това място след няма и 5 минути работа.
|
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Яну. 2022 : Отправено: 24 Май, 2023 - 15:28:22 |
|
|
|
|
|
|
на гърба на сушилната в капака ако има вентилатор вероятно е дефектен |
|
Всичко записи: 59 : Дата на рег-ция: Ноем. 2018 : Отправено: 25 Май, 2023 - 19:57:39 |
|
|
|