|
Включва-изключва през 3минути |
|
|
|
criss
Нов участник От: Пловдив
|
|
|
|
Климатик GREE KFR-35GW с токова защита и два датчика
Kлиматика е на около 1 година, обслужен преди 2 месеца, прави много чести старт-стопове без значение на зададената температура. Първоначално включване- температура в стаята=16*, зададена т-ра=24*, след 5 мин.спира>>почива 3 мин.>>старт-3 мин.>>стоп и т.нататък. Налягане - 3.8 bar на студено, 19 до 23 bar на топло като прилежно си включва и изключва външния вентилатор. Ток - 5.8А Вътрешно и външно тяло в нормално състояние,няма утечки,според мен няма видими причини за този режим на работа,но въпреки това се държи странно.Монтиран е в 16кв.м.стая с добра изолация и малки топлозагуби. Някaкви идеи / същия клиент има още две такива машини,но при тях всичко е ОК/ |
|
Всичко записи: 31 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 16 Януари, 2007 - 17:39:42 |
|
|
|
|
|
|
да не са разменени местата на датчиците по време на профилактиката ? Откача ли токовата защита за проба ? Като има три еднакви климатика, що не премести датчиците от някой работещ ? |
|
Всичко записи: 12549 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 16 Януари, 2007 - 17:46:45 |
|
|
|
criss
Нов участник От: Пловдив
|
|
|
|
Аз го обслужвах,пък и няма как.Днес ми разказа играта-четири часа съм се въртял като паяк,станах разноглед
Не съм откачал токовата защита, но няма големи тоци и не сработва,стартира си нормално,не грее изобщо пълна магия.
що не премести датчиците от някой работещ | Утре и това ще пробвам,но ги замервах и мисля,че са в ред.Той и така си работи,но не е нормален цикъла |
|
Всичко записи: 31 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 16 Януари, 2007 - 18:41:06 |
|
|
|