|
|
|
|
aro
Нов участник
|
|
|
|
беше изгоряло бушончето на външното тяло -20а след токови удари , подмених го но, след стартиране започва да мига свето диода на таймера според мен е станало нещо и на платката на външното тяло ПОМАГАЙТЕ
мисля че мига постоянно, но ще накарам да го включат пак утре защото е в офис ! знам че имат значение броят на миганията но нямам грешките а и днес не забелязах да прекъсват миганията. Може ли чрез дистанционното да се анулират грешките или да се индикират на дисплея както на " Panasonic" . |
|
Всичко записи: 34 : Дата на рег-ция: Яну. 2012 : Отправено: 28 Януари, 2012 - 18:53:54 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 28 Януари, 2012 - 20:21:00 |
|
|
|
aro
Нов участник
|
|
|
|
за линка все пак благодаря.При възможност ще преведа грешките и ще ги сверя на место индикациите. |
|
Всичко записи: 34 : Дата на рег-ция: Яну. 2012 : Отправено: 28 Януари, 2012 - 22:24:43 |
|
|
|
|
|
|
Климатик General ASH12LSACW
колеги нмам пролем с този климатик ACH12LSAW пускам го климатика тръгва и след около 30 секунди спира вътрешния вентилатор тръгва и външния вентилатор тръгва . Измерих 3-те фази на инвертора дават че всичко е нормално при едно от пробните пускания климтика тръгна и работи около 20 минути след което пак спря . Моля дайте някаква идея на какво може да дасе дължи тожа. за корто предварително ви благодаря niksan_t |
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 11 Януари, 2016 - 19:55:36 |
|
|
|