|
IPM не подава нормално напрежение |
|
|
|
|
|
|
Проблема е следния , беше повреден IPM след смяната не тръгна добре смених няколко кода но не се оправи ,само изгуби връзка с вътрешно тяло .Смених IC 501 и връзката се възстанови но когато включа лампи на мястото на компа една святва силно а другите слабо и гаснат, въпросът дали е софтоерно или друго. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 01 Април, 2012 - 17:07:50 |
|
|
|
|
|
|
SAMSUNG AQV 12 UGAX - дъмп Моля ако някой има дъмп за програмиране на IS 501 за AQV12UGAX да ми го прати Благодаря предварително. _________________________________________________________________ не работи добре означава ,че след като компресора включи и поработи спира и мига жълтия диод или показва ,че вентилатора не работи , а то не е така ветилатора си върти нормално но при UGAX не се следи мотора на ветилатора както при FAN и някои други. Но паметта която сложих я свалих от друга платка VIVALDI вероятно от мотел FAN и софтоерно е заложено ,затова трябва да се препрограмира но се оказа трудна работа за дъмпа на UGAX .Пробвах с много кодове но все същотото. Не знам кой знак от кода влиае на това АБЕ козата си сака пърч - това е. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Апр. 2012 : Отправено: 06 Април, 2012 - 14:33:21 |
|
|
|
|
|
|
Колега ,там във външното тяло има едни светодиоди ,една таблица на капака с описание на грешките и състоянието на климатика.Освен това си изтегли точния конфигурационен код на модела от сервизното или потърси във този форум тук е писано не един път. И да ни обясниш накрая какво точно значи "не тръгна добре"като описание за конкретния случай? Щото иначе дъмп за IC501 ,трудна работа!!! ____________________________________________________________________ Пробвай да я качиш на програматор да я изтриеш като предварително си запишеш данните разбира се. Монтирай я. След това зареди оригиналния код по сервизно. |
|
Всичко записи: 64 : Дата на рег-ция: Септ. 2007 : Отправено: 07 Април, 2012 - 15:26:33 |
|
|
|
|
|
|
климатик samsung AQV12UGAX - код Здравейте, имам климатик samsung AQV12UGAX, като го включа мигат всички лампички. Предполагам ми трябва код за рестартирване на дистанционото много ще съм благодарна ако някои ми кажи как да го оправя или ми даде код. Благодаря! ___________________________________________________________________ Въведах десет цифрения код направих всичко и пак същата работа , тялото изклучено или включено трябва да е ___________________________________________________________________ Да не е друг кода не става и не става пробвах вече 10 пъти
мигат двете лампи едната , smart saver indicator, и ,timer indicator |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Окт. 2014 : Отправено: 26 Октомври, 2014 - 14:39:31 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12572 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 26 Октомври, 2014 - 14:42:19 |
|
|
|
|
|
|
Значи ще трябва да викаме майстор мерси много |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Окт. 2014 : Отправено: 26 Октомври, 2014 - 15:46:35 |
|
|
|
|
|
|
Климатик Samsung aqv12ugan - Няма индикация
Зравейте доката се опитвах да програмирам дистанционото се оказа че не съм изадил от контакта климатика и му зададох десет нули код и в моменто нямам индикяция и не ми приема кода..
Клапата се движи като го включа в контакта като го пусна работи но не светка нищо на дисплея Асенката |
Рестартирай го за час и пробвай пак. error.alle.bg |
|
|
Всичко записи: 12572 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 03 Юни, 2015 - 19:15:49 |
|
|
|