|
Алармата се включва след като се отвори врата |
|
|
|
|
|
|
Whirlpool tropical АРК 4020 Проблема е следния. Хладилника работи прилично но от време на време(вече често ) след като се отвори врата(горна или долна) започва да свири алармата. Заедно с това ритмично се гаси захранването и вентилатора и ламата гаснат по 2 пъти на секунда докато не затворя врата отново. Прави впечатление че сега по дълго време работи вентилацията. А когато започне алармата (в случаите когато не е отваряна вратата ) трябва да я отворя ,да се рестартира от загасването и тръгването и да затворя вратата. Малко след това вентилатора спира и започва да работи компресора
Пробвах да оставя хладилника един ден изключен но нямаше ефект. Някоя да се е сблъсквал с такъв проблем ? |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Май 2012 : Отправено: 18 Май, 2012 - 02:29:38 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12553 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 27 Май, 2012 - 07:21:14 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12553 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 13 Април, 2017 - 10:00:05 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам същия хладилник със същия проблем. Сменихме жълтия кондензатор с нов, на стария беше паднал капацитета на половина. Лампите вътре и компресора спряха да се включват и изключват при отворена врата. Но остана аларма която при затворена врата понякога започва да свири аларма и светят червената лампа с триъгълника и лампите на min и max.
Здравейте, имам Хладилник Whirlpool ARC 4020 на който от известно време започна да звъни аларма и да светят лампите min и max. След време започна като се отвори някоя от вратите да мигат вътре лампите и да се включва и изключва вентилатора. В този форум прочетох, че трябва да смени жълтия кондензатор. Направих го и лампите вътре и вентилатора спряха да се включват и изключват, но това със свирещата аларма и външните лампи остана. Ако някой може да даде съвет ще съм благодарен. |
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Февр. 2019 : Отправено: 09 Февруари, 2019 - 19:03:53 |
|
|
|
|
|
|
Каква е температурата в хладилната и фризерната част ? |
|
Всичко записи: 12553 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 14 Март, 2019 - 16:10:48 |
|
|
|