Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Kлиматик mitsubishi MWK-1407R - ­ предпазно реле

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 изгоря му предпазното реле
rock1

Нов участник

Kлиматик mitsubishi MWK-1407R - ­като пусках климатика които работи на 100 волта ,обърках включването на трансформатора вместо да го включа от 220 в да намаля на 100в съм го включил на обратно и там на климатика нали има едно реле което има две копчета когато примерно тока изключва нали едното копче изкача ,някакво предпазно реле е май,та това реле после като го отворих ,вътре в него нали има една малка платка тя беше изгоряла,
въпроса ми е мога ли да го включа директно без това реле което изгоря,друго ако го дам на майстор това реле дали ще може да се поправи защото климатика е стар и не знам дали ще има някаде такова реле.

att-467392d759941VA1S.jpg

Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Юни 2007 : Отправено: 15 Юни, 2007 - 22:06:13
kolyo

Админ
От: Русе

Обърни щепсела в контакта и пак пробвай

Всичко записи: 12517 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 17 Юни, 2007 - 17:18:49

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Kлиматик mitsubishi MWK-1407R - ­ предпазно реле [Страници (1)]