|
изгоря му предпазното реле |
|
|
|
|
|
|
Kлиматик mitsubishi MWK-1407R - като пусках климатика които работи на 100 волта ,обърках включването на трансформатора вместо да го включа от 220 в да намаля на 100в съм го включил на обратно и там на климатика нали има едно реле което има две копчета когато примерно тока изключва нали едното копче изкача ,някакво предпазно реле е май,та това реле после като го отворих ,вътре в него нали има една малка платка тя беше изгоряла, въпроса ми е мога ли да го включа директно без това реле което изгоря,друго ако го дам на майстор това реле дали ще може да се поправи защото климатика е стар и не знам дали ще има някаде такова реле.
___________________________________________________________________ мерих автотрансформатора който му намаля тока до 110 волта. фазомера свети и на двете фази там кадето трябва да дава 110 волта така ли трябва да е,да не е изгорял и той
|
|
Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Юни 2007 : Отправено: 15 Юни, 2007 - 22:06:13 |
|
|
|
|
|
|
Обърни щепсела в контакта и пак пробвай |
|
Всичко записи: 12517 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 17 Юни, 2007 - 17:18:49 |
|
|
|