|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам проблем с ледогенератор от метро TARRINGTON HOUSE IM 15.При включване прави си цикъл нормално и когато трябва да тръгне светва индикацията за пълна ваничка с лед. Датчика за леда показва 11,5килоома. Някой може ли да ми каже нормална ли е този стойност? ____________________________________________ За протокола, при внимателен оглед се оказа счупен палица който фиксира крайните положения на ваничката. залепяне и машинката тръгна
|
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 29 Април, 2013 - 09:05:54 |
|
|
|
|
|
|
Ледогенератор Tarrington House IM15 - свети "S"
Здравейте, докараха ми за ремонт този ледогенератор след премерване се установи че елементите са изправни, в смисъл като подам принудително захранване на компресора работи, електромотора за кошницата работи, помпата работи, а при включване започва да свети диода за размер "S" на леда и не приема никакви команди. Дайте идея къде да ровя дали някой датчик е дал фира и не може да си направи първоначалните тестове. Viper |
|
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Юли, 2015 - 09:15:34 |
|
|
|