Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

ледогенератор TARRINGTON HOUSE ­ IM 15

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

4o4o

Нов участник

Здравейте, имам проблем с ледогенератор от метро TARRINGTON HOUSE IM 15.При включване прави си цикъл нормално и когато трябва да тръгне светва индикацията за пълна ваничка с лед. Датчика за леда показва 11,5килоома.
Някой може ли да ми каже нормална ли е този стойност?

att-517e0fd16117c15.jpg

Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Окт. 2009 : Отправено: 29 Април, 2013 - 09:05:54
kolyo

Админ
От: Русе

Ледогенератор Tarrington House ­ IM15 - свети "S"
Здравейте, докараха ми за ремонт този ледогенератор след премерване се установи че елементите са изправни, в смисъл като подам принудително захранване на компресора работи, електромотора за кошницата работи, помпата работи, а при включване започва да свети диода за размер "S" на леда и не приема никакви команди.
Дайте идея къде да ровя дали някой датчик е дал фира и не може да си направи първоначалните тестове.
Viper

Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Юли, 2015 - 09:15:34

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » ледогенератор TARRINGTON HOUSE ­ IM 15 [Страници (1)]