|
|
|
|
|
|
|
Здравейте! Имам климатик Panasonic CS/CU-UW12 на година и един месец. Почти не е работил за времето от както го имам. Преди няколко дена ми се стори, че не охлажда достатъчно, докато сега въздушният поток, който излиза от вътрешното тяло е с температурата на въздуха в стаята дори и когато климатикът е настроен на 16 градуса. Ресетнах дистанционното, ресетнах климатика, пуснах климатика ръчно - няма ефект. Въздухът, който излиза от външното тяло също е с температурата на околния въздух, тръбите са горещи, но само около компресора, радиаторът не е топъл. Едната тръба, която излиза от външното тяло се заскрежи, но вътрешното тяло продължава да не подава студен въздух. Като го пусна на отопление ми се струва, че топли. Големият проблем е, че фирмата, която го монтира се отнася несереиозно и ми казват, че ще се появят да го погледнат след повече от 4-5 дена, а знаете какви са горещини. Така като ги слушам може и въобще да не дойдат. Не съм ги викал за профилактика като е минала една година и сега се държат като обидени. Останалите фирми за монтаж не искат да се занимават с климатици монтирани от други и усещам как ще минат горещините без да го използвам. Затова търся начин да се справя сам или по скоро с помощта на някого. Предполагам, че системата трябва да се допълни, може би монтажът не е бил свестен, не е бил достатъчно пълен или изпуска отнякъде. Дайте съвет! |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Юни 2007 : Отправено: 26 Юни, 2007 - 11:28:38 |
|
|
|
СТОЯН
Постоянен участник От: Бургас
|
|
|
|
Просто си извикай техник на когото имаш доверие и това е Щом си пропуснал профилактиката нито ти си виновен че не си ги безпокил като си го виждал че не работи нито те са виновни че че сега нямат време да дойдат Профилактиката е точно за това на по спокойно време да се прегледа климатика и ако има нужда да се отреагира за да може сега когато наистина ти трябва да ти свърши работа |
|
Всичко записи: 255 : Дата на рег-ция: Апр. 2007 : Отправено: 26 Юни, 2007 - 17:31:14 |
|
|
|
|
|
|
Там е работата, че звънях на 10 места и на никой не му пука - били претоварени, някои ми казват да се обадя след 2 седмици. Никой не ми казва дори някаква конкретна дата, дори и да е след 3-4 дена. Това е някакъв абсурд! В София съм, в Лозенец, ако някой техник чете и има възможност да помогне да пише. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Юни 2007 : Отправено: 26 Юни, 2007 - 18:25:26 |
|
|
|