Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Хладилник AEG Santo S73600CSW0 - ­ дисплей

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Как да сваля панела за управление
ruumen

Нов участник

Здравейте, от известно време сензорното управление на хладилника ми се държи странно. Само променя стойностите зададени от мен или направо изключва целия хладилник. Предполагам, че има наслоявания по платката, понеже уреда е в кухнята. Проблема ми е, че не мога да разглобя контролния панел и не искам да му изпочупя закрепващите щипки. В нета намерих само потребителски упътвания.
Моля, ако има някой сервизно упътване или от опит знае местата на закрепване на управлението да помогне.

att-567eaacd84d1c3600.jpg

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Ноем. 2010 : Отправено: 17 Юли, 2014 - 16:06:32
kolyo

Админ
От: Русе

хладилник AEG Santo S73600CSW0 - ­ бутони
Притежавам хладилник: AEG Santo S73600CSW0 От известно време сензорното управление на хладилника се държи странно!
Хладилникът "сам" променя зададените стойностите, издава звук от зумера или направо го намирам изключен.
Предполагам че хлебарки са се “заселили” покрай електрониката и с щъкането си по платката или сензора променят зададените стойности или включват зумера, или изключват уреда...
Мисля, че са си харесали топлината отделяна от електрониката. може ли някой да ми помогне?!
Мога ли да разглобя горния панел, в него е вградено сензорното управление?
Искам да открия схема/ ръководство за разглобяване на панела, защото не бих искал да изпочупя закрепващите го щипки. Пластмасата изглежда крехка и чуплива.
В интернет намирам само упътвания за експлоатация.
Моля, ако има някой сервизно упътване или от опит и знае местата на закрепване на управлението да помогне! Благодаря предварително!
Николай Ценов
Фирменните сервизи са написани в гаранционната карта.

Всичко записи: 12573 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 26 Декември, 2015 - 16:49:23
cilo

Нов участник

Има ли някакво развитие по темата ? При мен от снощи ми създава същия проблем дали хлебарка да търся или си е дефектирала електрониката.

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Май 2013 : Отправено: 29 Януари, 2018 - 14:19:53

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Хладилник AEG Santo S73600CSW0 - ­ дисплей [Страници (1)]