Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

хладилник Daewoo FRS-2031

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

goro_13

Нов участник

Здравейте, хладилника е хладилник Daewoo FRS-2031 с дисплей, ледогенератор и диспенсър. От 6 месеца каквато и температура да се нагласи хладилника след 10 минути я променя на -19 и +2. Това го преживях. От няколко дни сам непрекъснато се заключва и отключва /все едно някой непрекъснато натиска копчето/, понякога и сам започва да включва и изключва тихия режим. И това преживях, просто не ми пречи.
Но звука при тези чести смени ме побърква.
Знае ли някой как да изключа звука, комбинацията от бутони. Благодаря предварително на всеки които иска да ми помогне.

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Май 2015 : Отправено: 09 Май, 2015 - 19:13:07
kolyo

Админ
От: Русе

Бутоните дават утечка от влагата - трябва да се сменят
Ако само искаш да не пищи, изкърти пищялката на платката или и залепи хартиено тиксо

http://elektrotanya.com/daewoo_frs-2011_2031.pdf/download.html >>> Get Manual

Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 09 Май, 2015 - 19:17:23
goro_13

Нов участник

Благодаря!
Радвам се за бързия и акуратен отгивор, само че къде е платката на която е пищялката, и респективни къде е пищялката.

Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Май 2015 : Отправено: 09 Май, 2015 - 22:52:36

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » хладилник Daewoo FRS-2031 [Страници (1)]