Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Термопомпа Mitsubishi Ecodan ­ PUHZ-W85VHA2-BS

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 FTC (контролер)
radius

Нов участник

Здравейте, Машината е Mitsubishi Ecodan 8.5kW PUHZ-W85VHA2-BS. Прикачил съм и снимка на табелата. Термопомпа въздух-вода моноблок. Тези машини се продават без контролер и жично дистанционно, тъй като има различни варианти на монтаж. Контролерите са няколко генерации, в момента май върви FTC5

Контролера вероятно е
PAC-IF031B-E Flow temperature controller 2
като той върви с жично дистанционно
PAR-W21MAA-J - Remote control unit
Контролера по времето производство на климатика (10.2011г.) е FTC2. Доколкото се запознах, всички генерации са съвместими (FTC1 до FTC5), но не съм сигурен, тъй като не ми отговориха от мицубиши UK. Работата е там, че е хубаво да се пробва контролера на машината, а не да купя и да се окаже, че не е съвместим.

att-55771967b9f5785.jpg

Всичко записи: 5 : Дата на рег-ция: Май 2013 : Отправено: 09 Юни, 2015 - 10:15:04
radius

Нов участник

То май става ясно от горния пост, но си търся такъв контролер, нов или втора употреба и дори под наем, само за проба.

Всичко записи: 5 : Дата на рег-ция: Май 2013 : Отправено: 15 Юли, 2015 - 15:12:28

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Термопомпа Mitsubishi Ecodan ­ PUHZ-W85VHA2-BS [Страници (1)]