|
|
|
|
|
|
|
От известно време се боря с едно VRF Fujitsu AOG90MPBMF. То е тритръбно и с 11 вътрешни тела. Телата са с електронни ТРВ. Два пъти ми казват, че почват да мигат дистанционните и после се оправят. Не мога да извадя кодове за грешка. Нямам никаква техническа документация за тази машина. Външното тяло е с 3 компресора, но колкото и вътрешни тела да са включени работи само по един компресор и периодично превключват, но не работят заедно. Машината е на 407C. Изпарението ми е +8, кондензацията +48. Минималната температура, с която подават телата е +16гр. Всички тела са чисти, кондензатора е измит. Имам няколко подозрения: 1. Недостатъчен дебит на компресора и софтуерен проблем, който възпира пускането на повече компресори едновременно. 2. Недостатъчен хладилен агент. 3. Развалени ТРВ-та.
Ако имате някаква идея и/или знаете как да го вкарам в тест режим, моля помогнете. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юни 2015 : Отправено: 18 Юни, 2015 - 09:31:44 |
|
|
|
|
|
|
Имах следния проблем с др марка. Елиминирай телата едно по едно. Имаш дефектирала платка на вътрешно. И още една идея: Може да е загубил памет. И не знае колко вътрешни са и за това пали както си иска. |
|
|
|
|