|
|
|
|
|
|
|
климатик Mitsubishi heavy FDU250VG Здравейте. Знам,че някои от вас са добри в електрониката, за разлика от мен и се надявам да ми помогнете. Казуса ми е следния: Имам външно тяло и платки за вътрешно,с които ще правим климатична камера. Въпросите ми са 2: 1.Как да предотвратя появата на грешка за вътрешен мотор на вентилатор-нямам ги и няма да ги използвам. 2.Дросела (Reactor)L,също го нямам и с какво да го заменя,или въобще да не го слагам. Не съм много добър в електрониката , затова,ако може ми обяснете по подробно, или със схема най добре. Прикачил съм ел схема. Благодаря ви предварително.
|
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Март 2008 : Отправено: 19 Юли, 2015 - 09:25:12 |
|
|
|
|
|
|
Каква температура ще ти трябва.Без дросел и мотор няма да работи тази конфигурация. |
|
Всичко записи: 77 : Дата на рег-ция: Май 2011 : Отправено: 19 Юли, 2015 - 14:38:39 |
|
|
|
|
|
|
Имам термодатчиците и други вентилатори. Платката ми трябва за да управлява външното тяло. |
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Март 2008 : Отправено: 19 Юли, 2015 - 20:25:07 |
|
|
|