Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Хладилник STINOL 101 - не работи

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

reiban

Нов участник

Здравейте на всички аз съм нов във форума.Имам проблем с хладилник stinol 101, спря да работи. Лампата му свети но двигателя не работи.
Как да проверя дали е заминал двигатела, или нещо друго.Мерси.

Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 15 Юли, 2007 - 10:31:46
kolyo

Админ
От: Русе

http://www.stinol-repair.ru/diagram_stinol_101.html
http://www.elremont.ru/holod/fz_rus/fr_rem4.php

Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 15 Юли, 2007 - 10:35:40
reiban

Нов участник

смених термостата и сега не иска да изключва. от какво ли е ?

Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 16 Юли, 2007 - 17:01:27
kolyo

Админ

От термостата ще да е - какъв беше оригиналният и какъв е новият ?

Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 16 Юли, 2007 - 17:04:11
reiban

Нов участник

Ами не ги знам какви бяха но и два пъти падна предпазителя както си работи хладилника.
Дали е свързан погрешно, защото когато се завърти щепсела и предпазителя пада.
има ли някой в този форум да ми помогне
Много странно явление се получава когато реша да изключа хладилника от термостата не изгася а когато махна кабела за зануляване на тремостата мога да го изключа от термостата но в момента в който го изключвам ,се получава фаза по зануляващия проводник.

Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 17 Юли, 2007 - 15:22:34
kolyo

Админ

reiban, май проблема не е в термостата
или си объркал кабелите
или компресора дава на корпус

Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 17 Юли, 2007 - 17:28:30

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Хладилник STINOL 101 - не работи [Страници (1)]