|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, Климатика е NEC RK-28K. Не го бях пускал от миналото лято. Тогава си работеше нормално. Сега обаче не тръгна. Сякаш няма захранване. Захранването му е 110 В. Проверих захранващия блок-работи. Има ли някаква защита или предпазител в климатика и къде може да е проблема. |
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Юни 2011 : Отправено: 23 Юли, 2015 - 10:32:31 |
|
|
|
kayo
Редовен участник От: Пазарджик
|
|
|
|
Какво означава "не тръгна"? За къде трябва да върви? Под захраващия блок имаш предвид понижаващия трансформатор ли? |
|
Всичко записи: 125 : Дата на рег-ция: Май 2008 : Отправено: 23 Юли, 2015 - 13:47:13 |
|
|
|
|
|
|
Климатик NEC RK-28K - захранваща платка
Здравейте, Имам климатик NEC RK-28K. Не беше пускан повече от година. Като го пуснах- нищо. Дойде един майстор набеди една платка. Платката е POW-281 LX-B. Имаше изгоряло реле. Смениха го. Обаче майстора изчезна. Сложих платката наредих всички букси, обаче един кабел остана и за него няма клема, той е от закачен за клемата, която идва от захранващия блок на 110 V. Имам чувството че платката пак няма захранване. Някой има ли схема за този климатик? parwanow |
|
|
Всичко записи: 12572 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 25 Февруари, 2016 - 15:24:07 |
|
|
|