|
|
|
|
|
|
|
Здравейте, имам климатика от 2 години и сега проблема е следния като го пусна да охлажда тръгва идеално работи си 20-30 мин и външното тяло като изключи забравя да тръгне пак трябва да го изключа от тока за 5 мин и после същата работа. на външното тяло мига само крайния диод след като спре но не съм специалист и не знам кодовете на тази марка. Благодаря на всички отзовали се ______________________________________________________________________ http://www.project5.eu/public/hisenseitalia.it/manuali/vg_dc_inverter.pdf Signal communication abnormal (indoor – outdoor) Това ми излиза като грешка. идеи?
Също забравих да спомена, че на вътрешното тяло имам платка която показва градусите, приема сигнала от дистанционното и има няколко диоди за индикация на пуснат климатик и така нататък която не работи възможно ли е да е от нея ______________________________________________________________________ Проверих датчиците, 4-те са здрави и са им наред омовете обаче имам едно питане има един датчик който е на самия компресор като го меря него нищо не ми дава. Такъв е датчика : http://servicebg.net/shop/index.php?id_product=1171&controller=product Също да кажа че новата ми грешка която излиза е : Communication frequency drops. Поръчал съм датчиците даже и тоя на компресора. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Юли 2015 : Отправено: 25 Юли, 2015 - 00:01:39 |
|
|
|
|
|
|
Датчика на компресора е 50к, пише го в сервизната документация |
|
Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 26 Юли, 2015 - 19:19:05 |
|
|
|
|
|
|
Колеги, имам нужда от Дъмп за паметта на външното тяло (да не говорим, че електрониката е с два процесора и съответно две памети, затова ще приложа снимка). Чипа е: FM24C02A (2-Wire Serial EEPROM) Много ще съм ви благодарен! Климатика е на мой близки приятели и нямат възможност да закупят нов, а на този му се е отключила нужда да чете 5-ти датчик (CN305), а климатика фабрично няма такъв инсталиран. За да заработи компресора е нужно да вкарам в куплунга датчик 10к, който да го затопля след стартирането на компресора, иначе гаси компресора. За съжаление дори да инсталирам такъв на климатика (което е елементарно, примерно леко прихванат към нагнетателна тръба) след спиране от дистанционно или промяна режимана работа веднъж стартирал компресора спира само след спиране на захранването на двете електроники . Иначе не поставя ли този допълнителен датчик , примигват първо LED01+LED03 и след това мига само LED01. Хардуера е напълно здрав по външната електроника и предвид фактите стигам до извода, че има проблем в битовете на паметта.
|
|
Всичко записи: 11 : Дата на рег-ция: Дек. 2012 : Отправено: 18 Декември, 2019 - 10:11:28 |
|
|
|
|
|
|
Колеги, здравейте! Мога ли да ви помоля ако имате софтуер (дъмп) за HiSense AS-12UR4SVNVL да ми услужите ? Каквото е нужно от мен го правя, няма проблем. Благодаря предварително за вниманието и отделеното време!
|
|
Всичко записи: 11 : Дата на рег-ция: Дек. 2012 : Отправено: 18 Декември, 2019 - 14:19:20 |
|
|
|