|
|
|
|
|
|
|
Проблема е, че не тръгва сам след като температурата се повиши вътре, след продължително спиране на тока. Има звукова аларма ( на импулси) и лампата Alarm свети (постоянно или мига в зависимост от критичността на ситуацията). Доколкото четох това е като екстра, щото видиш ли храната вече вероятно се е развалила и да не я замразява повторно. Трябва да се превключи термпорегулатора на положение Alarm Reset и после да се даде желаната степен на замразяване. Е нямам думи, ако ме няма 1 седмица след като са пуснали тока, какво ще се случи с рибата във фризера? Наистина ли има такава тъпотия или аз нещо не съм разбрал? И ако е истина, как да я прескоча? Занимавам се и с електроника, така че не е проблем ако трябва да се тунингова платката. |
|
Всичко записи: 5 : Дата на рег-ция: Май 2013 : Отправено: 27 Май, 2016 - 09:42:46 |
|
|
|
|
|
|
Няма ли кой да даде акъл? Поне в частта правилно ли съм разбрал тази "екстра" със спиране на замразяването. |
|
Всичко записи: 5 : Дата на рег-ция: Май 2013 : Отправено: 22 Юни, 2016 - 11:53:10 |
|
|
|