Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Фризер Indesit UIAA12

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

radius

Нов участник

Проблема е, че не тръгва сам след като температурата се повиши вътре, след продължително спиране на тока.
Има звукова аларма ( на импулси) и лампата Alarm свети (постоянно или мига в зависимост от критичността на ситуацията).
Доколкото четох това е като екстра, щото видиш ли храната вече вероятно се е развалила и да не я замразява повторно. Трябва да се превключи термпорегулатора на положение Alarm Reset и после да се даде желаната степен на замразяване.
Е нямам думи, ако ме няма 1 седмица след като са пуснали тока, какво ще се случи с рибата във фризера?
Наистина ли има такава тъпотия или аз нещо не съм разбрал?
И ако е истина, как да я прескоча? Занимавам се и с електроника, така че не е проблем ако трябва да се тунингова платката.

Всичко записи: 5 : Дата на рег-ция: Май 2013 : Отправено: 27 Май, 2016 - 09:42:46
radius

Нов участник

Няма ли кой да даде акъл? Поне в частта правилно ли съм разбрал тази "екстра" със спиране на замразяването.

Всичко записи: 5 : Дата на рег-ция: Май 2013 : Отправено: 22 Юни, 2016 - 11:53:10

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Фризер Indesit UIAA12 [Страници (1)]