Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Хладилник Samsung RL43THCSW - ­ капилярка

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

ditar82

Нов участник

Здравейте, Имам хладилник с фризер SAMSUNG RL43THCSW/EU на около 4 години
Миналата година сменихме компресора и филтърчето но преди няколко дни усили звука и започна да не изключва.
Оказа се че е обърнал клапите на компресора сложихме нов отново сложихме нов филтър заредихме го и пуснахме и не ще и не ще. Отрязахме капилярката малко след заварката на филтъра всичко си е ок до там няма проблеми, но явно самата капиляра е запушена.
Та въпросът ми е какво да правя сега?
Тази капилятка сменя ли се по някакъв начин или може да се отпуши някак ?

Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Юли 2016 : Отправено: 18 Юли, 2016 - 19:13:22
decho2278

Нов участник

Прибвай да духнеш с азот

Всичко записи: 24 : Дата на рег-ция: Юли 2013 : Отправено: 18 Юли, 2016 - 20:03:16
ditar82

Нов участник

А смяната на тази капилярка възможна ли е?

Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Юли 2016 : Отправено: 19 Юли, 2016 - 12:14:18
joroklima

Постоянен участник

А смяната на тази капилярка възможна ли е?

Да и за предпочитане е да се смени.

Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 19 Юли, 2016 - 18:34:13
ditar82

Нов участник

Благодаря Ви за отговорите.
Аз с това не се занимавам и за това може да са ви се сторили малко тъпи въпросите. От чудо почнах и аз да разбирам по малко и от това което не ми е работа.
Остава ми сега да намеря техник които ще иска да я смени защото този каза че не можел да направи нищо повече.
Още веднъж благодаря.

Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Юли 2016 : Отправено: 19 Юли, 2016 - 18:43:11

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Хладилник Samsung RL43THCSW - ­ капилярка [Страници (1)]