|
|
|
|
|
|
|
Здравейте ! Хладилникът е Gorenje RK6284W. Проблемите са доста , според мен. Единия е , че както си работи хладилника и го отворя за да извадя нещо , в момента на затваряне той изключва. Всеки път го прави това , дори да е работил само 5 минути , като го отворя и затворя изключва. Отделно като изключи включва чак след 4-5 часа. Въртене на копчето вътре не оказва влияние. Хладилника си го ползвам на 2ра степен по принцип , но от скоро започна да се заледява дупката вътре , където трябва да се оттича водата. Дори и на 1 степен отново се заледява. Всеки ден се образува буца лед там. И накрая и най-притеснителното... Всеки път като изключва от компресора се чуват ужасяващи звуци - много силно тракане и няколко тъпи удари откъм компресора. Дръпнах хладилника и проверих навсякъде за нещо разхлабено, но всичко си е стегнато. В момента в който се изключи , компресора се разтриса целия и се чуват въпросните тракания и тропания. Дайте един акъл , заслужава ли си да викам техник , или да мисля за следващия. Харесвам си хладилника , имам го от 9 години. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2016 : Отправено: 16 Август, 2016 - 16:42:27 |
|
|
|
|
|
|
Пробит изпарител м/у хладилна и фризерна част за това там се образува буца лед, след като се е пробило компресора ти е започнал да работи постоянно без да изключва и най вероятно е на заминаване. |
|
Всичко записи: 26 : Дата на рег-ция: Ноем. 2013 : Отправено: 07 Септември, 2016 - 13:05:55 |
|
|
|
|
|
|
че както си работи хладилника и го отворя за да извадя нещо , в момента на затваряне той изключва. Всеки път го прави това , дори да е работил само 5 минути , като го отворя и затворя изключва. Отделно като изключи включва чак след 4-5 часа. |
Taка като гледам снимка на хладилника, изключвателя на лампа е на една основа с термостата а там може да е хлабавата връзка която изключва при затваряне. А за шума разтрисането на компресора е от клапаните (лошо уплътняват) от там и работи постоянно (не сваля нужната температура ) |
|
Всичко записи: 238 : Дата на рег-ция: Юли 2008 : Отправено: 07 Септември, 2016 - 15:49:26 |
|
|
|