|
Не охлажда хладилната част |
|
|
|
|
|
|
Здравейте, колеги. Проблем с моя хладилник - фризерната част замразява яко, а хладилната - не охлажда изобщо. Работи постоянно по цели дни и не изключва. С един компресор съм. Щом замразява фризерната, значи има фреон. На какво се дължи проблема ми - запушване, термостат или нещо друго? Дайте някакъв акъл и ако може някаква схема на инсталацията - ел.частта и охладителната система. Благодаря ви. ____________________________________________________________ как да разбера дали имам теч на фреон ? |
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Ноем. 2011 : Отправено: 26 Септември, 2016 - 09:57:17 |
|
|
|
|
|
|
Ще спре и камерата защото най вероятно имаш теч на фреон. ___________________________________________________ Ти няма как да разбереш ако нямаш нужния инстромент и познания.Повикай техник. |
|
Всичко записи: 24 : Дата на рег-ция: Юли 2013 : Отправено: 26 Септември, 2016 - 13:22:21 |
|
|
|
frick
Постоянен участник От: гр. Девин
|
|
|
|
Изключи хладилника и го остави така 4-5 дни и след това го включи , ако има пропуск нещата ще се влошат, ако е запушване трябва да няма промяна. |
|
Всичко записи: 332 : Дата на рег-ция: Яну. 2011 : Отправено: 26 Септември, 2016 - 14:46:31 |
|
|
|
|
|
|
Хладилника е в това състояние от много месеци. Включвам го само за да изстудя напитките веднъж месечно. Та си мисля, че тези проби за 4-5 дни вече минаха няколко пъти и само камерата продължава да замръзява- вътре в хладилника си остава топло. Явно се е запушил от много НЕработа. Ще трябва да се вика майстор може би..... |
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Ноем. 2011 : Отправено: 27 Септември, 2016 - 08:24:58 |
|
|
|
frick
Постоянен участник От: гр. Девин
|
|
|
|
Щом е такава работата ще се разминиш със смяна на филтъра и зареждане. |
|
Всичко записи: 332 : Дата на рег-ция: Яну. 2011 : Отправено: 27 Септември, 2016 - 10:05:20 |
|
|
|
|
|
|
Дереджето е трагично - нов хладилник за 360 лева след изтичане на гаранцията спира да работи - да живее демокрацията. Сега иска 130 лева за ремонт за да заработи. Бил запушен и понеже цялата охладителна инсталация се намира под ламарините на хладилника не може да се ремонтира лесно. Сега ще се купуват охладители, тръбички и всякакви такива неща, ще се монтират отвън на хладилника и работата заспива. честито на печелившите. |
|
Всичко записи: 14 : Дата на рег-ция: Ноем. 2011 : Отправено: 17 Октомври, 2016 - 08:09:16 |
|
|
|