|
След 15 минути работа изключва и мигат 4-те светодиода |
|
|
|
p1
Постоянен участник От: Сливен
|
|
|
|
След 15 минути работа изключва и мигат 4-те светодиода.Независимо на какъв режим работи. Само на АВТО работи.Проверени са всички датчици.Климатика е 5 год.
Свалих платката при мен и на мястото на датчиците запоих съпротивл.Ефекта е същия. Когато тествах платката при мен и се случи да работи 2 дни без да изключи |
|
Всичко записи: 382 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 05 Август, 2007 - 19:17:14 |
|
|
|
|
|
|
Ако процесора не отчете промяна в температурата на тръбата, климатика изключва след 15 минути. Най-добре смени датчика на изпарителя и пак пробвай
Ако мигат всичките светодиодиоди, може EEPROM-а да се скапва |
|
Всичко записи: 12572 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 05 Август, 2007 - 20:21:44 |
|
|
|
p1
|
|
|
|
И аз си мисля същото , но ще изчакам и за други мнения. А защо на автоматичен не се изкл. . Знам че повечето китайчета не се интересуват от единия датчик при разл. режими.
Лошото е че няма никаква информация за този модел.Като разгледах форума видях че има и други колеги с подобни проблеми и някои съвети ми харесаха. Марката ЕЛИТ на мен не ми харесва но клиента не е виновен че са го омаяли. |
|
Всичко записи: 382 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 05 Август, 2007 - 21:22:29 |
|
|
|
|
|
|
Огледай хубаво за студени спойки по платката около процесора и паметта и куплунзите на датчиците. Няма да е лошо да замериш и капацитетите на електролитните кондензатори , най вече на 5V. Или направо ги подмени. |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 05 Август, 2007 - 21:43:00 |
|
|
|
p1
|
|
|
|
Направил съм много щателен оглед за студени споики.НЯМА такива.
До ден-два щи пусна снимка на платката и пак ще си пишем.
____________________________________________________________________ Няма EEPROM.И много ме съмнява да е ЕЛИТ.нищо че така пише Не е от захранването.Други идеи  |
|
Всичко записи: 382 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 10 Август, 2007 - 22:51:27 |
|
|
|