Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Хладилник DAEWOO FRN-U20FCCI

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Писука и мига индикацията за водата
Вилян Милчов

Нов участник

Машината работи, изтудява и фризера и хладилника. Проблема е, че постоянно писука, мига сигнализацията за вода, пък вода има. Пуска по малко в чашата. Явно има някъкъв проблем с водата, иначе трябва да пуска лед на кубчета и скрежина. Има отделение за бутилки, имам и филтър за водата, както и инсталационния комплект за свързване с вик-то. Непрекъснато писука. Свързвал съм го и без водния филтър, същата работа вода идва към него! Едно реле горе в електронния модул постоянно включва и изключва.
Някой има ли някаква идея?

Той замръзява , но ако е вентилатора защо мига че няма вода?
Като задържа натиснат бутон RESET WATER FILTER за 5 секунди нищо не се получава
Water -мига, а светът Deodorizer и Fuzzy

Като натискам бутона WATER/ICE си смея позициите за избор на продукт, но не ще да пусне и ледчетата, а пък кошничката за лед е пълна и са замръзнали!

att-5821c8b3ea94c20.jpg

Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Февр. 2016 : Отправено: 08 Ноември, 2016 - 07:10:49
kolyo

Админ
От: Русе

Провери ли датчика за температура на ледогенератора ?

att-582223d3b100e20_.jpg

Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 08 Ноември, 2016 - 21:12:27
Вилян Милчов

Нов участник

Ето това са показанията на датчика, мисля че е дефектирал
01.0 M OM
Не можах да добавя снимката на уреда. На килоомове нищо на показва

Всичко записи: 3 : Дата на рег-ция: Февр. 2016 : Отправено: 09 Ноември, 2016 - 11:23:44
kolyo

Админ
От: Русе

По вероятно е да е от кабелите - дръпни ги един по един и виж кой е прекъснал.

Всичко записи: 12505 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 09 Ноември, 2016 - 12:47:19

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Хладилник DAEWOO FRN-U20FCCI [Страници (1)]