|
Тръгва да работи когато си иска |
|
|
|
|
|
|
Климатика е на 100v , При пускане отваря клапата вентилатора на вътрешното тяло тръгва двата зелени и червения светодиод светват след около две минути червения изгасва релето във вътрешното тяло включва и подава 100v на външното тяло за не повече от две секунди през това време само включва четирипътния клапан и 100v към външното тяло релето ги спира и започва да мига постоянно pover светодиода,След многократни включвания и изключвания захапва и тръгва да работи безупречно до следващото спиране , Спирам го от дистанционното към тока остава включен ,какъв може до е проблема всеки съвет ще ми е отполза ,Благодаря предварително
Това е снимка на вътрешната платка на другата с захранването и оптроните не съм правил снимка ,Утре ще проверя кондезаторите,
|
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Ноем. 2016 : Отправено: 18 Януари, 2017 - 14:44:58 |
|
|
|
|
|
|
Ако е същия модел за който си мисля, сменете електролитните кондензатори на вътрешната електроника.
същия модел за който си мислех е |
|
Всичко записи: 33 : Дата на рег-ция: Апр. 2010 : Отправено: 19 Януари, 2017 - 16:57:41 |
|
|
|
|
|
|
И този от 1-вата снимка, оградения в червено, 470uF/25V - също!
|
|
Всичко записи: 39 : Дата на рег-ция: Яну. 2009 : Отправено: 21 Януари, 2017 - 21:28:58 |
|
|
|
|
|
|
След смяна на кондензаторите за сега всичко работи добре оградения не съм го сменял защото вече го бях зглобил Благодаря ви за помоща |
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Ноем. 2016 : Отправено: 22 Януари, 2017 - 18:16:34 |
|
|
|