|
не охлажда в плюсовата част |
|
|
|
|
|
|
Здравейте ! На този хладилник Zanussi ZI 918/9FFA всичко му е в ред, но не охлажда в плюсовата част. Въпросите ми са : Има ли клапа във въздуховодите ? Възможно ли е вентилатора да не развива достатъчно обороти ? Можете ли да ми дадете схема за този модел ? _______________________________________________________________________ Размразяван е преди три дена. В минусувата част няма проблем, сваля -18 но в плюсовата не мърда и градус. Вентилатора, сензорите на вратите, работят. Ако говорим за рестарт, рестартирах го, по следния начин: изключих го от копчето ,не от щепсела, изкарах всичко от него и след около 30 часа го включих. Работи само във фризерната част. Плюсовата не иска. Моля помогнете ! |
|
Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Февр. 2014 : Отправено: 02 Ноември, 2017 - 20:40:14 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 02 Ноември, 2017 - 20:58:13 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте ! Нагревателя на този хладилник отчита 1 кОм Можете ли да ми кажете дали трябва да е толкова ?
Намерих данни: дават го 200w При 240v би трябвало да е около 300ом
Обаче не мога да намеря такъв нагревател. Помогнете с какъв мога да го заменя ? |
|
Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Февр. 2014 : Отправено: 06 Ноември, 2017 - 08:12:42 |
|
|
|