Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Хладилник Zanussi ZI918/9FFA

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 не охлажда в плюсовата част
dobata7412

Нов участник

Здравейте ! На този хладилник Zanussi ZI 918/9FFA всичко му е в ред, но не охлажда в плюсовата част. Въпросите ми са : Има ли клапа във въздуховодите ? Възможно ли е вентилатора да не развива достатъчно обороти ? Можете ли да ми дадете схема за този модел ?
Ако говорим за рестарт, рестартирах го, по следния начин: изключих го от копчето ,не от щепсела, изкарах всичко от него и след около 30 часа го включих. Работи само във фризерната част. Плюсовата не иска. Моля помогнете !

Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Февр. 2014 : Отправено: 02 Ноември, 2017 - 20:40:14
kolyo

Админ
От: Русе

Да не би да е Zanussi ZI 918/9FFA
https://www.ransomspares.co.uk/parts/brands/zanussi/fridges-freezers/zi918__9ffa%20(92569770900)/

Изключван ли е от щепсела за два дни ?

Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 02 Ноември, 2017 - 20:58:13
dobata7412

Нов участник

Здравейте ! Нагревателя на този хладилник отчита 1 кОм
Можете ли да ми кажете дали трябва да е толкова ?

Намерих данни: дават го 200w При 240v би трябвало да е около 300ом

Обаче не мога да намеря такъв нагревател. Помогнете с какъв мога да го заменя ?

Всичко записи: 6 : Дата на рег-ция: Февр. 2014 : Отправено: 06 Ноември, 2017 - 08:12:42

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Хладилник Zanussi ZI918/9FFA [Страници (1)]