Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Климатик SAMSUNG AQV-09AOTE ­ инвертор

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 мигат светодиоди "таймер" и "турбо"
Bat Lyubo

Постоянен участник
От: Русе

Климатик SAMSUNG UQV-09AOTE ­ инвертор
Като се пусне не тръгва, а мигат светодиоди часовник и вентилатор. Модела и повредата ми ги съобщиха по телефона, защото е на отдалечено място. Може ли някой да ме насочи какво може да е това? Благодаря!

Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 22 Август, 2007 - 20:22:18
kolyo

Админ

мигат светодиоди часовник и вентилатор
Щом мигат само два светодиода, значи е от датчик
http://www.service-ruse.eu/forum/topic.php?forum=2&topic=206

Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Август, 2007 - 06:32:36
Bat Lyubo

Постоянен участник

Обадиха ми се, че снощи климатика е тръгнал. Казаха ми, че и преди го е правил това, но като го изключат и включат се оправял.

Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 23 Август, 2007 - 08:27:51
dmironov

Участник
От: Габрово

Наи вероятно е от датчика на вътрешното тяло . Ще работи още малко така с рестартиране и ще се наложи после да се смени.
Прави ли проблем да се самостартира след като се изключи от дистанционото ?

Всичко записи: 99 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 29 Август, 2007 - 19:55:56
Гост

ОТСТРАНЕН

Вътрешен тръбен датчик. Най вероятно .

Отправено: 30 Август, 2007 - 21:32:59

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Климатик SAMSUNG AQV-09AOTE ­ инвертор [Страници (1)]