|
|
|
|
|
|
|
Здравейте! Имам комбиниран хладилник Snaige RF310 на 6 години. От няколко дена забелязах, че по хладилната част се задържа лед (с автоматично разскрежаване е). Размразих го и за един ден отново същото. Намалена е мощността. От оторизирания сервиз ми казаха, че има изтичане на газ и най-вероятно трябва да го сменяме (по телефона). Аз имам съмнения за което и си мисля да не би да е някакъв проблем със термостата. Какво е вашето мнение и какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително! ___________________________________________________________________ Температурата в хладилната част е около 7 градуса, фризер над -10 градуса. При зададен разход 1.23kW/24h реалната е около 3kW/24h, а на всичко отгоре сега и се разскрежи автоматично В чудо съм, отмених идването на техник на място. Моля дайте мнение |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 30 Август, 2007 - 11:18:14 |
|
|
|
|
|
|
Уплътнителя на вратата на хладилното отделение прилепва ли плътно ? Ледът по целия изпарител ли е или само в единия край ? В горещините консумацията се увеличава значително |
|
Всичко записи: 12512 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 30 Август, 2007 - 12:00:43 |
|
|
|
|
|
|
Благодаря за отговора Да, уплътнителът на вратите прилепва плътно. Отново започна да обледенява като предимно вляво по цялата дължина, където и натрупва. Иначе лек скреж има по цялата задна стена на хладилника. |
|
Всичко записи: 2 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 30 Август, 2007 - 13:04:25 |
|
|
|