Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Климатик Samsung AQ12FAN - не ­ тръгва

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

nnikolow

Нов участник

Климатик Samsung AQ12FAN
Пускам климатика ...започва да работи вътрешното тяло...след известно време включва и външното...прави си зададената температура...да речем 25-26 градуса и външното тяло спира да работи.
След това при повишаване на вътрешната температура...се очаква да тръгне..обаче..не.
Трябва да го изключа от щепсела и после се повтаря същото...тръгва за известно време и после е мъртвец.
Мериха налягането и казаха че е нормално..нямало пропуск.Ще съм благодарен на някакви идеи за решаване на проблема.

Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 30 Август, 2007 - 22:00:20
yani11

Нов участник

Кога го прави когато работи на студено или на топло?

Всичко записи: 10 : Дата на рег-ция: Септ. 2007 : Отправено: 11 Септември, 2007 - 20:47:02
fujitsu

Постоянен участник

При мен има същият проблем. Когато е на топло достига зададената темп. и "издъхва" до следващото рестартиране.
Предполагам, че има изтичане на газ.
Моля за помощ ако някой има други наблюдения.

Всичко записи: 462 : Дата на рег-ция: Февр. 2007 : Отправено: 24 Октомври, 2007 - 23:17:40
Bat Lyubo

Постоянен участник
От: Русе

Чистени ли са филтрите на вътрешното тяло?

Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 26 Октомври, 2007 - 08:18:41

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Климатик Samsung AQ12FAN - не ­ тръгва [Страници (1)]