|
|
|
|
|
|
|
Климатик Samsung AQ12FAN Пускам климатика ...започва да работи вътрешното тяло...след известно време включва и външното...прави си зададената температура...да речем 25-26 градуса и външното тяло спира да работи. След това при повишаване на вътрешната температура...се очаква да тръгне..обаче..не. Трябва да го изключа от щепсела и после се повтаря същото...тръгва за известно време и после е мъртвец. Мериха налягането и казаха че е нормално..нямало пропуск.Ще съм благодарен на някакви идеи за решаване на проблема. ___________________________________________________________________ Идваха техници и вадиха платки от вътрешното тяло.Не ми дадоха никакъв конкретен отговор. Климатика не е гаранционен. |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 30 Август, 2007 - 22:00:20 |
|
|
|
|
|
|
Кога го прави когато работи на студено или на топло?
|
|
Всичко записи: 10 : Дата на рег-ция: Септ. 2007 : Отправено: 11 Септември, 2007 - 20:47:02 |
|
|
|
|
|
|
При мен има същият проблем. Когато е на топло достига зададената темп. и "издъхва" до следващото рестартиране. Предполагам, че има изтичане на газ. Моля за помощ ако някой има други наблюдения. |
|
Всичко записи: 462 : Дата на рег-ция: Февр. 2007 : Отправено: 24 Октомври, 2007 - 23:17:40 |
|
|
|
|
|
|
Чистени ли са филтрите на вътрешното тяло? |
|
Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 26 Октомври, 2007 - 08:18:41 |
|
|
|