|
Хладилната част не работи |
|
|
|
|
|
|
Здравейте. Въпросния хладилник работи 2 дена и спира да охлажда в хладилната част ,а фризера е перфектна Но фрост е Отворихме фризерната част да премерим вентилатора и термодатчик-термозащита и нагревател. Вентилатора е здрав с пускането на хладилника в мрежата работи. Нагревателя според мултицета е здрав ,показва около 1.5ком и няма утечка по корпус. Термодатчик-термозащита при изключен хладилник на стайна температура от 22 градуса нито термодатчика показва нито термозащитата някакви стойности. Преди малко включих хладилника в мрежата и при температура на фризера 10 градуса единия термодатчик или термозащита ,не знам коя коя е защото нямат никакви натписи ,започна да показва около 0.400. Питам тук ,защото не съм сигурен дали е от Термодатчик-термозащита или е друг проблема. Ако има някой който може да помогне ,жена ми ще е благодарна ..и аз че не са евтини тези термозащити .
(Добавено) ето тези |
|
Всичко записи: 10 : Дата на рег-ция: Септ. 2017 : Отправено: 29 Април, 2022 - 16:58:24 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12187 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 29 Април, 2022 - 20:24:03 |
|
|
|