|
|
|
|
|
|
|
Здравейте. Клиент ми се обади, че имал проблем при топлото. На студено работел нормално, но на топло не се включвал от първият път. При всеки неуспешен опит да го пусне от ДУ мигал светодиода POWER на предният панел на вътрешното тяло, изчаквал да не би да тръгне. И така докато се включи на третият четвъртият път, когато POWER лампичката вече не мигала. Нямах време да ида до климатика, затова пиша в трето лице. Моля за идеи къде може да е причината да се държи така.
Предполагам, че проблема идва от датчика на изпарителя. Някой знае ли колко килоома трябва да е този датчик? |
|
Всичко записи: 462 : Дата на рег-ция: Февр. 2007 : Отправено: 18 Септември, 2007 - 23:11:12 |
|
|
|
p1
Постоянен участник От: Сливен
|
|
|
|
Ако климатика има проблем мига таймера.Нека клиента ти първо да си провери или смени батериите на дистанционното. |
|
Всичко записи: 382 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 19 Септември, 2007 - 11:17:35 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12573 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 19 Септември, 2007 - 11:53:57 |
|
|
|
|
|
|
Последният път когато клиента ми се обади му казах да извади батериите и да ги постави наново и от тогава не ми се е обаждал за проблеми. Благодаря много за бързата помощ. ___________________________________________________________________
Имам един друг въпрос, свързан с този климатик. Като го пусна на топло забелязах, че желюза, настроен на Auto, остава неподвижен. МОга да го настроя в няколко позиции, но не и да се движи постоянно. На студено този желюз "слуша"... Моля ако някой има подобни наблюдения да сподели. |
|
Всичко записи: 462 : Дата на рег-ция: Февр. 2007 : Отправено: 29 Септември, 2007 - 20:49:36 |
|
|
|
p1
Постоянен участник От: Сливен
|
|
|
|
фабрично му е заложено да прави каквото си иска само на топло за повече комфорт на потребителя. |
|
Всичко записи: 382 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 29 Септември, 2007 - 21:55:01 |
|
|
|