Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Климатик Haier HSU-12HD03/R2

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 вътрешен тръбен датчик
niki_kolev77

Участник

Климатик Haier ­ HSU-12HD03/R2:X=0.264
Трябва ми информация за вътрешния тръбен датчик и по точно колко ком е при примерно 25 градуса.Проблема е там че със собствения си датчик не тръгва на режим отопляне с 22ком датчик тръгва но явно не достига стойности при които да пусне турбината и се товари компресора вдига налягане и изключва естественно компресора.Климатика е нов на 4-5 месеца не е пускан на топло от както е монтиран при работа на студено не изключвал никога поне така твърди клиента.И не на последно място измерени 15-16ком на датчика оригиналния при около 20 градуса Благодаря за отговорите предварително.

Всичко записи: 59 : Дата на рег-ция: Септ. 2007 : Отправено: 22 Октомври, 2007 - 22:26:16
joroklima

Постоянен участник

20 С - 12.38 ком - 3.09V
25 C - 10.00 ком - 3.33V
Не ти ли показва някаква грешка след като не иска да тръгне ?

Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 23 Октомври, 2007 - 07:04:39
niki_kolev77

Участник

Не не ми показва грешки. Стойностите които ми даваш мисля са различни от тези които, показва оригиналния датчик.
Поръчал съм датчика, но от Роял сервиз ми го объркаха
Благодаря за информацията, че това и в сервизната документация го няма

Всичко записи: 59 : Дата на рег-ция: Септ. 2007 : Отправено: 25 Октомври, 2007 - 21:36:57
kolyo

Админ
От: Русе

Климатик Haier ­ HSU-12HD03/R2 - турбина
Здравейте,моля за помощ относно климатик Haier HSU-12HD03/R2. Свалих и по4истих турбината на климатика,след което се появи един дрънчащ звук на ниски обороти на турбината,а при най-голямата скорост освен звука има и вибрации с притрисване
Един майстор ми каза 4е най вероятно когато съм мил турбината сам я изкривил от топлата вода;Възможно ли е проблема да е това? Турбината е доста дебелостенна струва ми се 4е е невъзможно да се изкриви от малко топла вода,или може би сам разместил баланса и защото след като я измих на 4ешмата,после я измих и с водоструйка
Ще съм благодарен ако някои може да помогне и да ми каже от къде мога да закупя такава турбина,благодаря предварително!
Милен81

http://www.royal.bg/comp/index.htm

Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 18 Август, 2015 - 21:01:14

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Климатик Haier HSU-12HD03/R2 [Страници (1)]