Списък на форумите Форум
Ремонт на перални , съдомиални и сушилни машини , хладилници , климатици , микровълнови фурни и друга битова техника

Климатик MIDEA MSM3-12HR - Sleep ­ mode

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици [Страници (1)]

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |
 Изключва се сам
siso92

Участник

Здравейте,взех този климатик преди няма и месец,стаята е малка и става баня,само дето е много шумен.
Направи ми впечатление,че сам гасне, а на дистанционното си показва ,че е включен.Това се случва като му включа функцията sleep, без да съм включил таймер-на сутринта го намирам изгаснал.
Имам друга мидеа-при нея няма изключване. Какъв ми е проблема или тези са така?

Всичко записи: 62 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 12 Ноември, 2007 - 11:01:47
Bat Lyubo

Постоянен участник
От: Русе

Това успях да намеря:
11.1 Sleep mode
11.11.1 The sleep function is available at cooling, heating or auto mode
11.11.2 Cooling:
The set temperature rise C per hour. Two hours later, the set temperature will maintain as a constant and the fan speed is kept at low speed.
The total time is 7 hours, after 7 hours the unit stops
11.11.3 Heating:
The set temperature decrease C per hour. Two hours later, the set temperature will maintain as a constant and the air circulation is kept at low speed (Anti-cold function takes precedence over all).
The total time is 7 hours, after 7 hours the unit stops

C = "градус"

Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 21 Ноември, 2007 - 12:24:33
siso92

Участник

Да си жив и здрав,бат Любо!Светнат сам с английския,ама тва ,че спира след 7 часа не го пишеше в инструкциите,а само за намаляне/увеличаване/на градусите.На другия нищо не е написано и не спира ,и затова се шашкам.
Ако знаеш нещо за температурата на изходящия въздух - ще имаш бира на чужда сватба.Благодаря!
слагал съм термометър/стаен/ на MSF и MSM3-12HR и двата минават 50 градуса при външна температура 5 гр./ако е верен термометъра/,но с колко незнам ,че термометъра е разграфен до 50.Това го правих,щото единия/на око/ духа по-топло от другия.
А лятото колко гр. трябва да е темп. на изходящия въздух?
Благодаря за инфото!

Всичко записи: 62 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 22 Ноември, 2007 - 10:40:04
nebelservice

Постоянен участник
От: София
Температурата е > 45 градуса без бирено охлаждане
А лятото 14 - 18 градуса

Всичко записи: 455 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Ноември, 2007 - 12:29:39
kolyo

Админ
От: Русе

Когато меря с инфрачервен темометър, температурата е същата както и показанията на манометъра :
60 до 65 градуса на отопление
5 до 10 градуса на охлаждане

Всичко записи: 12528 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Ноември, 2007 - 16:53:54

| Нова тема | Изпрати | | Версия за печат |

Форум » Ремонт » Ремонт на хладилници и климатици » Климатик MIDEA MSM3-12HR - Sleep ­ mode [Страници (1)]