|
|
|
|
|
|
|
Здравейте,взех този климатик преди няма и месец,стаята е малка и става баня,само дето е много шумен. Направи ми впечатление,че сам гасне, а на дистанционното си показва ,че е включен.Това се случва като му включа функцията sleep, без да съм включил таймер-на сутринта го намирам изгаснал. Имам друга мидеа-при нея няма изключване. Какъв ми е проблема или тези са така? _____________________________________________________________________ В книжката пише само ,че за 2 часа намаля 2 градуса и остава на намалената температура. |
|
Всичко записи: 62 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 12 Ноември, 2007 - 11:01:47 |
|
|
|
|
|
|
Това успях да намеря: 11.1 Sleep mode 11.11.1 The sleep function is available at cooling, heating or auto mode 11.11.2 Cooling: The set temperature rise C per hour. Two hours later, the set temperature will maintain as a constant and the fan speed is kept at low speed. The total time is 7 hours, after 7 hours the unit stops 11.11.3 Heating: The set temperature decrease C per hour. Two hours later, the set temperature will maintain as a constant and the air circulation is kept at low speed (Anti-cold function takes precedence over all). The total time is 7 hours, after 7 hours the unit stops
C = "градус" |
|
Всичко записи: 376 : Дата на рег-ция: Март 2007 : Отправено: 21 Ноември, 2007 - 12:24:33 |
|
|
|
|
|
|
Да си жив и здрав,бат Любо!Светнат сам с английския,ама тва ,че спира след 7 часа не го пишеше в инструкциите,а само за намаляне/увеличаване/на градусите.На другия нищо не е написано и не спира ,и затова се шашкам. Ако знаеш нещо за температурата на изходящия въздух - ще имаш бира на чужда сватба.Благодаря! ____________________________________________________________________ слагал съм термометър/стаен/ на MSF и MSM3-12HR и двата минават 50 градуса при външна температура 5 гр./ако е верен термометъра/,но с колко незнам ,че термометъра е разграфен до 50.Това го правих,щото единия/на око/ духа по-топло от другия. А лятото колко гр. трябва да е темп. на изходящия въздух? Благодаря за инфото! |
|
Всичко записи: 62 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 22 Ноември, 2007 - 10:40:04 |
|
|
|
|
|
|
Температурата е > 45 градуса без бирено охлаждане А лятото 14 - 18 градуса |
|
Всичко записи: 455 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Ноември, 2007 - 12:29:39 |
|
|
|
|
|
|
Когато меря с инфрачервен темометър, температурата е същата както и показанията на манометъра : 60 до 65 градуса на отопление 5 до 10 градуса на охлаждане |
|
Всичко записи: 12528 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 23 Ноември, 2007 - 16:53:54 |
|
|
|