|
|
|
|
|
|
|
Август закупих 2бр."Самсунг AQV12FAX" работиха без видими проблеми до преди 2 седмици.Светнаха два индикаторе червен и зелен звуков сигнал/в режим отопление/ и едната машина издъхна,сега в събота по абсолютно същия начин и втората. В момента са в гаранционен сервиза на Техно-маркет Габрово с диагноза изтекъл фреон.Чак пък такова съвпадение .. но това е. Някой знае ли кой е вноситела на тая марка за БГ.Щото в официалния сайт на "Самсунг" не фигорираме като държава.Мисля че ме чакат сериозни неприятности и за в бъдеще или се лъжа?! http://www.samsung.com/us/function/ipredirection/ipredirectionGlobalList.do |
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Ноем. 2007 : Отправено: 21 Ноември, 2007 - 20:20:57 |
|
|
|
|
|
|
Скоро имахме същия случай с два SAMSUNG-а, също закупени от .....маркет - докато оправим първия и втория изпусна И двата от четирипътния вентил - сигурно цялата партида е с дефектни четирипътни вентили.
Щом са гаранционни ще ти ги оправят. |
|
Всичко записи: 12528 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 21 Ноември, 2007 - 20:32:44 |
|
|
|
nov
Участник От: Брезово
|
|
|
|
Вносители на SAMSUNG са КиК. |
|
Всичко записи: 63 : Дата на рег-ция: Септ. 2006 : Отправено: 21 Ноември, 2007 - 22:04:18 |
|
|
|
|
|
|
Всичко е О.К..........за в момента?! Но дали съм уцелил марката за нашата мила Родина
|
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Ноем. 2007 : Отправено: 25 Ноември, 2007 - 00:28:20 |
|
|
|
|
|
|
... направо си ударил десетката ... |
|
Всичко записи: 455 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 25 Ноември, 2007 - 20:09:27 |
|
|
|
p1
Постоянен участник От: Сливен
|
|
|
|
аз предлагам на kolyo да отвори един раздел специално за самсунг че като гледам темите.................................
|
|
Всичко записи: 382 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 25 Ноември, 2007 - 21:50:12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
petko
Редовен участник От: София
|
|
|
|
Тези евтините серии на САМСУНГ са в киреча от всякъде , но по по-големите системи като КАСЕТИ, КАНАЛИ, таванно подови и т.н. нещата са по различни и направията доста по добра, да не говорим за DVM системите където нещата са перфектни имам, няколко сложени в София и в сравнение с тези евтините инверторчета ще речеш че са от различни производители .... |
|
Всичко записи: 167 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 04 Декември, 2007 - 18:24:44 |
|
|
|