|
Какво означават символите на панела на вътрешното тяло |
|
|
|
|
|
|
Климатика е втора употреба японски. Викнаха ме,че не топлел. Като видях светещите символи попитах дали така си светят постоянно,клиента каза, че не. Светелели откакто не топлел. Вентилатора и турбината работят. Не можах да разбера дали компресора работи, но манометрите показваха 10 бара с фреон R22. Модела едва се разчита, надявам се да съм го разчел правилно. Модел на вътрешното тяло е на снимката. Какво означават символите и какво показват,моля за помощ.
|
|
Всичко записи: 462 : Дата на рег-ция: Февр. 2007 : Отправено: 04 Декември, 2007 - 11:33:34 |
|
|
|
|
|
|
С тези японски климатици е малко сложно. По принцип на външното тяло на платката има светлодиод който показва грешките. Има и таблица на капака с броя премигвания и какво означават , но трябва някой да ти го преведе от японски език. И аз имам подобен за ремонт и съм решил да го демонтирам целия и да го пусна при мен в сервиза , за да се борим с японците . |
|
Всичко записи: 466 : Дата на рег-ция: Дек. 2006 : Отправено: 04 Декември, 2007 - 12:58:06 |
|
|
|
|
|
|
Тоя шарп е антика знам го. Отвори външното и замери напрежението на модула 280V той е малко заврян кофти но според мен компресора предполагам е заминал вече. Ако не си работил с инвертори не е за тебе. |
|
|
|
|