|
|
|
|
|
|
|
Колона "Prolux" модел KFR 120L/TdS проблема с този климатик е че не може да се обезкрежава. Когато му замерих феона с манометричния блок останових че той работи с налягане 12bar. След това изтеглих фреона със станция до колкото е възможно при -5 градуса установих че фреона му е 2,1kg оказа се че е испуснал 1,7кг. заредих го по везна 3,8кг и го пуснах налягането отиде на 23bar. и машината заработи нормално. Обадиха ми се че машината пак не работи ефективно,когато отидох я видях цялата заледена.Замерих датчиците 3-бр. на вътрешното тяло даваха ми преблизително 6 килоома, при 18-19градуса стайна температура. На въшното тяло съшо има 2-бр. датчика единия е на тръбата от компресора към 4-път.вент. а другия на кондензатора. Някой ако има инф. за стойностите на датчиците моля да ми помогне.Предварително ви благодаря. |
|
Всичко записи: 24 : Дата на рег-ция: Дек. 2007 : Отправено: 20 Декември, 2007 - 08:19:25 |
|
|
|
p1
Постоянен участник От: Сливен
|
|
|
|
а какъв е варианта пак да е започнала да изпуска машината.преди да я заредиш намери ли откъде ти е изпуснала. |
|
Всичко записи: 382 : Дата на рег-ция: Авг. 2007 : Отправено: 20 Декември, 2007 - 22:01:40 |
|
|
|