|
|
|
|
|
|
|
Имам следния проблем : при стартиране на климатика постоянно мига червения светодиод под капака на климатика на вътрешния панел и не иска да тръгне. Във външното тяло има 4 светодиода които отчитат някаква грешка . комбинацията е 1вият не свети а 2ри 3ти и 4ти светят . Ако може някой да помага |
|
Всичко записи: 49 : Дата на рег-ция: Февр. 2009 : Отправено: 02 Февруари, 2009 - 20:29:07 |
|
|
|
|
|
|
Комуникация, обикновено вътрешната платка. |
|
Всичко записи: 137 : Дата на рег-ция: Юли 2007 : Отправено: 02 Февруари, 2009 - 22:22:07 |
|
|
|
|
|
|
Този шарп е доста стар модел при тази авария проблема е компресора или модула. Имал съм такъв модел с нагорели кабелни обувки на комперсора и оттам дава късо и гори модула. |
|
|
|
|
kayo
Редовен участник От: Пазарджик
|
|
|
|
външно и вътрешно тяло не се разбират ______________________________________________________________ Климатика наистина е много стар, но пък е японски и е много корав. Първо сменяваш всички електролитни кондензатори и след това обръщаш внимание на електронните елементи, които участват в комуникацията и на двете платки. Освен това провери свързващия кабел за външно и вътрешно тяло. Може да е окислен. Тази комбинация означава нарушена комуникация. Появяа се половин минута след, като включиш климатика. |
|
Всичко записи: 125 : Дата на рег-ция: Май 2008 : Отправено: 03 Февруари, 2009 - 18:21:38 |
|
|
|
|
|
|
Колеги свалих модула и замерих м/у 3ф uvw и bu bv bw м/у двете дава 429 ома а третата 270 ома Дали е заминал този модул Моля споделете мнения _______________________________________________________________ климатик Sharp AY A28F - не работи компресора При стартиране на климатика компресора не може да развие максимални обороти Климатика еинвертор на 100в Вдига над 11А и изключа Това се повтаря Моля за съвет Предварително ви благодаря
|
|
Всичко записи: 49 : Дата на рег-ция: Февр. 2009 : Отправено: 06 Февруари, 2009 - 19:26:43 |
|
|
|
|
|
|
Предай го на вторични суровини |
|
Всичко записи: 12527 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 11 Април, 2009 - 15:15:30 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 7 : Дата на рег-ция: Окт. 2008 : Отправено: 21 Септември, 2009 - 01:13:46 |
|
|
|
|
|
|
Здравейте! Такъв модел климатик използвам в момента и аз ! Това което ми прави впечатление е , че не изключва при достигане на температурата , постоянно работи. А първите пъти , когато го пуснах изключваше. И не знам дали проблема е в него или е нещо от програмите , но и дистанционното ми е на японски и не му разбирам особено... Ще съм благодарна , ако някой ме ориентира |
|
Всичко записи: 1 : Дата на рег-ция: Окт. 2015 : Отправено: 24 Октомври, 2015 - 13:40:53 |
|
|
|