|
|
|
|
|
|
|
Привет на всички.Хладилникът е INDESIT BAAN 33 VP.Не тръгва нищо освен крушката. На дисплея на фризера от време на време изписва А2. При замерване ми показва ,че мотора е здрав.Утре ще ми го донесът и тогава ще мога да кажа повече подробности, а сега питам ако някой може да ме ориентира към нещо. Благодаря на всички. |
|
Всичко записи: 249 : Дата на рег-ция: Окт. 2007 : Отправено: 17 Август, 2009 - 17:12:25 |
|
|
|
|
|
Всичко записи: 12573 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 17 Август, 2009 - 17:35:17 |
|
|
|
Pawel
Постоянен участник От: София
|
|
|
|
hotcool8 , най - добре започни от датчиците. А също така включи и компресора с пробен кабел, ....... Какво установи като проблем ? |
|
Всичко записи: 488 : Дата на рег-ция: Ноем. 2007 : Отправено: 17 Август, 2009 - 18:11:17 |
|
|
|
|
|
|
Хладилник INDESIT BAAN 33 VP - схема на свързване
Здравейте Имам хладилник INDESIT BAAN 33 VP на около 4г. е, преди известно време взе да писка, и да мига, и да дава грешки А1 и А2 врата си е затворена няма нищо, от което да ги дава, спирах отварях включвах. Във форума видях някаква тема (явно не само на мен ми се е**ва този хладилник и там имаше линк към друга тема и видях някаква извадка от упътването на руски че било аларма, понеже температурата вътре била висока. Страно във фабричното което върви с хладилника, а и от сайта им тези неща не ги пишеше ... Както и да е ... Идва техник да го гледа, замери го и понеже фреона му беше малко го дозареди след 2 дена след като го заредиха и казаха да не отварям фризера, че да видя дали пак ще се появи ... е на ... отново писка и не замръзява и ми вади ту А1, ту А2 ... иде ми да го метна от терасата. Кухнята вунеше на фреон 1 ден, а самия хладилник .... 1 седмица ... явно имаше нещо спукато - това вече го отстраниха като проблем. Та същество да мина някои има ли представа от къде да видя схемата на свързване точно на този модел на хладилника интересува ме отзад клапите, датчиците, бипластините ... вентилите и всякаквите му джунджурии ... че този майстор каза, че може нещо и от самите платки да дава грешка. А посред лято е такава "прелест" да нямаш студена бира в хладилника .... 1 седмица виси в сервиза да видят какво му има .... 1 тоя теч (поне него оправиха), после каза че май било някакъв клапан ... който трудно се намирало главно само в гаранционните сервизи го имало ... полсле тези платки ... като гледам на къде са тръгнали нещата накрая ще се специализирам повече и от техниците ... MoonDragon |
http://elektrotanya.com/indesit_baan33vps.pdf/download.html >>> Get manual |
|
Всичко записи: 12573 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 10 Август, 2011 - 12:58:33 |
|
|
|
|
|
|
Хладилник INDESIT BAAN 33 VP сам включва SUPER COOL
Здравейте, Имам проблем с хладилник INDESIT BAAN 33 VP.Периодично сам се включва режима Super Cool и продуктите в хладилната част съответно замръзват.В началото понеже управлинието е зад вратата си помислих, че тя опира и натиска бутона но не така.Хванах го да го прави и на отворена врата. Ако някой се е сблъсквал с този проблем ще помоля да сподели. Благодаря. Pako13 |
|
|
Всичко записи: 12573 : Дата на рег-ция: Дек. 2005 : Отправено: 19 Май, 2016 - 16:16:33 |
|
|
|